2777
2789

واای منم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پد میزنم خوب میشه ولی تاحالا با براش نزدم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

عمه کتی میگفت دست از هرچیزی بهتره چون حرارت داره با دست امتحان کنین عالیه 

سرچ کنین تو اینستا ارایشاش میاد

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
نمیدونم 😅

عزیزدلم امضاتو خوندم چقد ناراحت شدم 😔صلوات فرستادم برات یه حمدم خوندم ....

دعای نادعلی رو بخون ۷ بار انشاالله حاجت روا بشی این دعا معجزه میکنه اگ اعتقاد ب معجزش نداشته باشی جواب نمیگیری....

میشه بپرسم کدوم یکی از عزیزانته...باعرض پوزش

عزیزدلم امضاتو خوندم چقد ناراحت شدم 😔صلوات فرستادم برات یه حمدم خوندم .... دعای نادعلی رو بخون ۷ ب ...

فامیله و دوست خیلی خیل نزدیک اینقد نزدیکه که من هیچ دوستی بجز اون ندارم هیچی !دارم دق میکنم خدا برا هیشکی نیاره حتی برا اونایی که دشمنم هستن یا از من متنفرن 😳پدرومادروبرادرش فوت کردن خودشم حافظش مشکل پیدا کرده از خونوادشم خبرنداره فعلا بهمون گفتن زودتر بگین هیشکی جرات نمیکنه گفتن اونا تو بخش بستری هستن دست و پاشون شکسته تو توی مراقبتهای ویژه ای نمیذارن بیان😳

فامیله و دوست خیلی خیل نزدیک اینقد نزدیکه که من هیچ دوستی بجز اون ندارم هیچی !دارم دق میکنم خدا برا ...

الهی بمیرم 😭😭😭😭 چقددددد سخته 

طفلییییی 

خداحالشو زودترررررخوب کنه انشاالله زوووودتر شفا پیدا کنه به حق همین اربعین امام حسین و اینک خدا صبر بده بهش 

واااااقعا از ته  دلم براش دعا میکنم❤❤❤❤

شماهم زیاد غصه نخور گلم انشالله زودی برمیگرده پیشت

الهی بمیرم 😭😭😭😭 چقددددد سخته  طفلییییی  خداحالشو زودترررررخوب کنه انشاالله زوووودتر ...

ممنون ان شالله ولی خونه بدون مادر و پدر و برادر کوچیکت که جونش به جونت بند بود و تورو از جونش بیشتر میخوواست 

اخه به اصرار خودشم رفتن طرف اذربایجان تا اخر عمر عذاب وجدان رهاش نمیکنه هرچند مقصر نبوده😳

ببخشید نمیدونم چرا سر درد دلم باز شده امشب 

ممنونم از شما و قلب مهربونت امیدوارمهمیشه شاد باشی عزیزم

ممنون ان شالله ولی خونه بدون مادر و پدر و برادر کوچیکت که جونش به جونت بند بود و تورو از جونش بیشتر ...

واااااااقعا دردناکه خودمو میزارم جاش فکرش قلب ادمو تیکه پاره میکنه ‌....

خدا واسه هیشکی نخواد حتی بدترین بندهاش😔😔😔

براش دعا کن ک حالش خوب بشه بتونه کنار بیاد

واقعا اشکم دراومد 

شماو خانوادتم همیشه سلامت باشید هیچوقت هیچوقت غم نبینید دیگ انشاالله

واااااااقعا دردناکه خودمو میزارم جاش فکرش قلب ادمو تیکه پاره میکنه ‌.... خدا واسه هیشکی نخواد ...

ممنون ان شالله همینطور شما کارما شب و روز شده گریه و التماس به درگاه خدا 

ممنون ان شالله همیشه سلامت و شادباشی

ببخش ناراحتت کردم😘