2777
2789

سلام دوستان

پیشاپیش ملسییییی از کمکاتون

بچه ها من میخام زبان انگلیسی یاد بگیرم چ کتابایی رو پیشنهاد میدین از مبتدی تا پیشرفته ک خوب باشه

شرایط کلاس رفتن ندارم

کتاب عباس فرزام رو بگیر واسه گرامر...فارسی توضیح دادع چون نمیدونم جقدر قوی هستی اگر انگلیسی متوجه میشی کتاب grammar in useاز سطح ابتدایی بگیر برای لغت از کتاب داستان های سطح یک شروع کن و کم کم برو بالا...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
کتاب عباس فرزام رو بگیر واسه گرامر...فارسی توضیح دادع چون نمیدونم جقدر قوی هستی اگر انگلیسی متوجه می ...

مرررسی عزیز دلم

هیچی بلد نیستم در حد دبیرستان

میخام برا دانشگاه امادگی پیدا گنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران ک هیچ‌محبط انگلیسی زبانی نیست چجوری میخوای خودت تو‌خونه یاد بگیری اونم در سطح مبتدی. باید کلاس بری  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
مرررسی عزیز دلم هیچی بلد نیستم در حد دبیرستان میخام برا دانشگاه امادگی پیدا گنم

پس خوبه همینارو بگیر...کمک خواستی بپرس ازم 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭