2777
2789

دومین باری بود که کنکور دادم امسال ۶۰ درصد نهایی بود ۴۰ درصد کنکور

نمراتم همه ۱۸ و نیم ۱۹ تراز بازم تراز افتضاح دادن‌به نهایی کنکورم ۴۵ تا ۵۰ بازم رتبم شد ۱۳۰۰۰ منطقه ۲ با همین نمره ها و درصدای من پارسال ۶۰۰۰ آورده بودن خیلیا

خانواده ام ردزگارم رو دارن سیاه میکنن. از روزی که رتبه اومده هر روز کتک میخورم تو خونه و‌فحش میشنوم .دوران کنکور هم همش کتک میخوردم.خستم از این زندگی .میخوام هر رشته ای شد بزنم تموم شه.دارم مریض روحی روانی میشم .حالا درک میکنم چرا با دیدن نتایج خودکشی میکنن .حق دارن.تمام فکر و ذکرم شده خودکشی.آخه چقدر من سگ جونم که با این همه گریه و حرص و جوش و کتک خوردن نمیمیرم .میگن جلوی فامیلا آبرومون بردی مرده شور ببره تورو با اون درس خوندنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتک از کی ؟؟؟

از مادرم.هرروز به بهانه های مختلف کتک میخورم.البته از بچگی کتک میخوردم.الانم به بهونه کنکور هرروز به هر بهونه ای منو محکم میزنه و نیشگون میگیره .تو سن ۱۹ سالگی هرروز تو خونه کتک میخورم

چه کار زشتی کردی که آبروشونو ببری؟؟ببخشید ولی خودشون مگه نفر اول کنکور شدن

پدرم رتبش خوب بوده ولی مادرم خودش به زور درس خوند و رتبه ۸۰۰۰۰ بوده  ولی هرروز بهم سرکوفت میزنه و‌فحش میده و کتک میرنه

از مادرم.هرروز به بهانه های مختلف کتک میخورم.البته از بچگی کتک میخوردم.الانم به بهونه کنکور هرروز به ...

عجیبه دختر گل انتظار نداشته باش رتبه برتر بشی چون شرایطت سخت اما تلاشتو بکن تا بتونی از این شرایط در بیای چ متدر بیفکری داری تواین سن کتکت میزنه 

فکر کنم پیرا ها رو بیاری

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عجیبه دختر گل انتظار نداشته باش رتبه برتر بشی چون شرایطت سخت اما تلاشتو بکن تا بتونی از این شرایط در ...

خیلی از لحاظ روحی آسیل دیده ام چون از بچگی تا الان همیشه کتک میخوردم.میخوام دانشگاهو بزنم یه شهر دیگه که از این خونه و خانواده دور بشم .سختی های شهر دیگه‌ رو میخوام به جون بخرم که از کتک خوردن و سرکوفت دور بشم

فکر کنم پیرا ها رو بیاری

پرستاری سراسری شهر خودم میارم.ولی عمدا میخوام بزنم استان بغل خودمون که از این خانواده دور بشم و دیگه‌نبینمشون.یادم نمیره که چقدر تو این شرایط سخت اذیتم کردن به جای اینکه دلداری بدن و پشتم باشن