2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتین بیاین

154 بازدید | 14 پست

شوهرم دیکه جونم رو به لبم رسوند ۷ ساله دارم سعی میکنم درست بشه وتحمل میکنم چند بار امضا واثر انگشت داده دستی به خودم وخانوادم که دیگه کتک نمیزنه ولی درست نشد میشه راهنمایی کنید چه طوری طلاق بگیرم ازش که همه چی به نفع من تموم بشه واز دستش راحت بشم

از کتکایی ک زدن رفتی پزشک قانونی؟

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

ازدواج اینجا تو بهترین حالتشم بدرد نمیخوره،  با مسخره ترین و خنده دارترین قوانین و رسم و رسومات شروع میشه با دخالتای دو تا خانواده و محدودیت و مسولیت به اوج میرسه و با پاره کردن کفش تو دادگاها و سر و کله زدن با یه مشت عقب مونده به پایان میرسه،  اونایی هم که سر زندگیشونن یا خیلی بساز هستن یا بزور بچه موندن، خلاصه خوشبخت واقعی کمه،  تو ایران بدرد نمیخوره مخصوصا اگه پولدار باشی حماقته که ازدواج کنی چون فرهنگا و قوانین خیلی دستو پاگیره مخصوصا برای خانمها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با يه وكيل خوب مشورت كنيد 

اَز حق و حقوقتونم كوتاه نيايد 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

بهتره با وکیل مشورت کنی 

من خودم ازش وکالت طلاق گرفتم ک ریخت نهضشو تو پروسه طلاق نبینم

مهریمم بخشیدم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

و اینکه ازش پیامو توهین و فحش داری؟

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

با یه وکیل مشورت کن.شما اگاه بودین و ازش امضا و اثر انگشت گرفتین که کتک میزده.البته نمیدونم والا هر قاضی یه رویه ایی رو پیش میگیره.

اگه پزشکی قانونی هم رفته باشی چه بهتر.البته اگه طلاق از طرف شما باشه.باید کل مهریه یا بخشی از اون رو ببخشی.

سعی کنید توافقی پیش برید.درگیر اعصاب خوردیه دادگاه هم نمیشی.

ولی قبل از اقدام با یه وکیل حتما مشورت کن.و اون برگه امضاهاشو براش ببر

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹

برو ازش باهمون برگه ها شکایت کن نفقه و مهریه بزار اجرا