2777
2789

هشت شهریور اولین روز آخرین پریودم بود که بی بی چکم دو روز قبلش مثبت شده بود تو تایپیکام هم هست اینم نه شهریور آزمایشم 

دیروز رفتم سونوگرافی  طبق پریودم شش هفته و پنج روز باید باشم 

اما چیزی تو سونو شکمی دیده نشد 

الان عکس سونو ها رو هم میزارم 

دکترم میگه به احتمال زیاد رشدش متوقف شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای درکت میکنم حالا من بارداریم ناخاسته بود.ی روز زعفرون دم نوش کردم خوردم فرداش لکه بینی و پریودشدم.من 5هفته و 3روز بودم براساس پریود ک بعد زعفرون پری شدم اصلا کوچکترین دردی نداشتم رفتم سونو مثلا شما گفت هیچی مشاهده نشد.با اینکه نمبخاستم ولی ی جورایی حالم گرفته شد.تمام این ی سوال برام سوال بود ک یعنی راحت سقط شده ک هیچ بقایای ازش نمونه.مال منم گفت هیچی تو رحم نیس😐

منم ۱۳ فروردین اخرین پریودم بود

۱۵ اردیبهشت بی بی چکم مثبت پررنگ شد و ازمایشم ۸۵۰۰

دکترم گف خوبه و خارج رحم هم نیس

۲۷ اردیبهشت لکه بینی داشتم رفتم سونو گف هیچی نیس 

۲۸ اردیبهشت سونو واژینال دادم که هیچی نبود و دوباره بتا دادم شده بود ۳۰ که دکتر گف دفع شده😔

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم دقیقا اون ماه این موقع ،دوبار سونو دادم.گفتن رشدش توی ۶ هقته متوقف شده.همش گریه میکردم.۴ روز بعد ...

نه نمیخوام سقط بشه 

به خدا از وقتی فهمیده بودم حامله ام کلی انرزی گرفته بودم 

حتی برای زایمانمم برنامه ریزی کرده بودم 

من حتی لک بینی هم‌ندارم 

عیب نداره باز میشی

بدن خودش دفعش میکنه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰