2777
2789

خیلی مواظب باشین هرچند انقد تابلوه کارشون که هر کسی متوجه میشه کارشون کلاهبرداریه امشب این شماره با همسرم تماس گرفت که برنده ۵میلیون قرعه کشی همراه اول شدین از شبکه جام جم 

اولا با شماره ایرانسل زنگ زدن🤪

دوما خیلی تابلو حرف زدن بعدم اینکه برو کنار عابربانک و به زبان فارسی انقال کارت به دیگرانو بزن🤣🤣بعدم اینکه این انتقال معکوسه🙄🙄همسرمم کلی سرکارشون گذاشت نیم ساعت حرف زدن آخر گف آقا از رو برو دیگه اونم دقش اومد چنتا حرف بیخود زدش خلاصه که خیلیییی خنگن ولی در کل گفتم که مواظب باشین

این شمارشون بود+989363641238

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز از این چُسخولا پیدا میش؟

چ جورمممم واقعا موندم پیش خودشون چی فکر میکنن باز من به همسرم گفتم حتما میگه برو عابر زبانو انگلیسی بزن همسرم الکی گف اقا من جلو عابرم خیلی با اعتماد ب نفس گف انقال به دیگرانو بزن🙄🙄🙄

خاک بر سرشون نمیگن شاید یه بدبخت بی سوادی پول واسه دوا درمونش گذاشته باشه کنار!!!

اخه خیلی دیگه این تابلو بود با خط ایرانسل زنگید مام نیم ساعت الکی گفتیم وای مرسی🤣🤣🤣

ولی بی ادب بودن آخر هر چی لایق خودشون بود از اعصاب خراب گفتن

😂😂😂چقد خندوندتتون

خیلی همسرمم الکی زده بود به خوشحالی میگف جلو عابرم خب خب آقا همین الان میاد توروخدا اونام فک میکردن واقعا یه پولی گیرشون اومد آخر گفت بابا از رو برو دیگه میخوا بخوابم داشت میترکید

یبار یکی sms داده بود برام  با کلی قسم و اینا ک من چوپونم  گنج پیدا کردمو من جاییو بلد نیستم بیا ازم بگیر ببر بفروش سهممو بده خلاصه  ازین چرندیات با کلی غلط املایی . منم براش نوشتم اشکال نداره ببر بزا سر جاش بعدشم برو نهضت سواد اموزی

منم همینطور چیکار کنیم آخه

نمیدونم😑قرص نخورم شده سه شبانه روز هم بیدار بودم...ب دکتر مغز و اعصاب گفتم ریلکس بهم گفت خب نخواب...حتما بدنت لازم نداره😄ی دکتر با سوادا...اخه مخالف قرص بود

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡