2777
2789
عنوان

کلاهبرداری به اسم برنده شدن قرعه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 18 پست
یبار یکی sms داده بود برام  با کلی قسم و اینا ک من چوپونم  گنج پیدا کردمو من جاییو بلد نیس ...

خخخخخخ اون هفته ای یبار به ما پیام میداد خدالعنتشون کنه ۴تا بی سواد ساده هم که گیرشون بیفته کافیه اون بنده خداهایی که نمیدونن و پولشون میره چی این آقا امشب دقیقا مبلغ حساب مارو خبر داشت

نمیدونم😑قرص نخورم شده سه شبانه روز هم بیدار بودم...ب دکتر مغز و اعصاب گفتم ریلکس بهم گفت خب نخواب.. ...

🤣🤣🤣🤣🤣قرص اصلا خوب نیست بدنت مقاوم میشه هیچ بعد یه مدت نخوردنشم بدتر مریضت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه قبلا برای بابام زنگ‌زدن ولی اینقدر لو نرفته بودن 

بعد ما خونه داییم بودیم داییم گفت اینا دزد هستن 

چون اون دایی دومم بیچاره براشون اطااعاات فرستاده ولی زود فهمیده ک کلاهبردارن و زود پولاشو کارت ب کارت کرد