2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوریه؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

من قبل دخترم باردار بودم و حدیث کساء میخوندم بدون اینکه نیت کنم یهو رفتم سونو گف پوچه وباید سقط شه😔😔من یجورایی باعالم و آدم قهرکردم بعد خواب دیدم که گفتن بیا بخون ان شاالله که سالمه ی ماه بعد سقط باردار شدمو براسلامتی بچم خوندمش و خداروشکر حاجت گرفتم

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
منم به زودی با چله حدیث کسا حاجتمو میگیرم ایشالا😀😍

ان شاالله..من باردارم و چن تا چله و ختم اینا برداشتم چون میخوام این بچم داداش باشه برادخترم ان شاالله

به نظرمن هرچیزی روازعماق وجودت بخونی حاجت میگیری من تاحالاامتحانش نکردم میشه گفت ازهیچ چله ای حاجتی ...

من چون یبار ازش حاجت گرفتم خیلی بهش اعتقاد دارم خداکنه این یکیم بشه😍😍

چه جوریه؟

من یبارکه بچه اولم سقط کردم،برا دومی اومد توخوابم و یکی کتاب داد دستم گف بخون ان شاالله حاجت میگیری همینجوریم شد.نیت میکنی ۴۰روزمیخونی