2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
ینی چی کسی که تو رو زاییده  مادرشه می‌دونی چقدر خون و دل خورده شوعر شما شده این  چقدر ش ...

دقیقا👍

مادر و پدر یکین و بس هیشکی نمیتونه جاشونه بگیره آدم میتونه دوباره ازدواج کنه یا بچه داشته باشه ولی پدر و مادر تکرار نمیشن

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ینی چی کسی که تو رو زاییده  مادرشه می‌دونی چقدر خون و دل خورده شوعر شما شده این  چقدر ش ...

اولا ک من کاملا اینو قبول دارم و مادر جایگاهاش فرق داره ولی واقعا زن ادم پشمه؟؟؟هیچی نیس هیچکی نیس؟؟؟اونم مادری ک اصلا مادری نکرد براشون همیشه خدا فقط گند زده بهشون بازمممم قبول مادره و احترام واجب ولی شریک زندگی ادم چیه پس؟

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا👍 مادر و پدر یکین و بس هیشکی نمیتونه جاشونه بگیره آدم میتونه دوباره ازدواج کنه یا بچه داشته ب ...

هیچکی نمیگ از پدر مادر باید بگذری یا اصلا اونا بدن ولی واقعا هرکس جای خودش هر زنی با هزارتا ارزو میره خونه ی مرد اگ قراره هیچی نباشه مگه کلفته؟خب بمونن پیش مادرشون دیگ

من گفتم دوسش نداشه باشه؟؟؟ من هیچکس نیسم هیچی نیسم؟؟؟ باید بگه حیوون؟نفهم؟؟؟

عزیزم تااینجاکه خوندم حق روبه شمامیدم،اون دوستانی هم که پیامهای سبز روخوندن و نظر دادن،حتما پیام الانتونونخونده بودن،حق باشماست،همسرت حقی نداره بهت اینطوری بگه،چون زنشی،همسرشی،تاپشیمونیشو ابراز نکرده کوتاه نیا

خودت مقصری.من اگه به شوهرم بگم ننت زاییدتت از سقف آویزونم میکنه

خودش گف چون ک ننم زاییده منو منم گفتم دیگ بهش

متاسفم واسه طرز تفکرت 

شما برا طرز فکر خودت متاسف باش

آدم میتونه دوباره عاشق بشه و ازدواج کنه ولی شما میتونی یه پدر و مادر دیگه واسه خودت پیدا کنی؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من اصلا نگفتم مادرت بده یا اصلا کنار بزار یا هرررررچیزی مادرش بلایی سرش اورده بود ک زیر ۴۰ملیون قرض رفته شوهرم بازم هیییچی نگفتم اخرم رید ب شوهرم از خونه بیرونش کرد بعد چن وقت ک پول میخاس ز زد بهش باز 

شما برا طرز فکر خودت متاسف باش آدم میتونه دوباره عاشق بشه و ازدواج کنه ولی شما میتونی یه پدر و مادر ...

مگ دل و احساس ادم مقابلت بازیچه دسته؟؟؟ وقتی میخای دمبال مادر پدر باشی نباید کسیو تو زندگیت بیاری 

هرررچی جای خودش هرررر کسی

شما برا طرز فکر خودت متاسف باش آدم میتونه دوباره عاشق بشه و ازدواج کنه ولی شما میتونی یه پدر و مادر ...

هر کسی جایگاه خودشو داره  و معلومه  ذهن آشفته و نا بالغی داره با این طرز فکرت 

فقط از صمیم قلب برات آرزو میکنم شریک زندگیت   کسی باشه تا این حرف و عمیقا  از گوشه گوشه ذهن بیمارت پاک کنه 

ترکها متعصبن نسبت به پدرومادر،وهمسررو خدمتگذار میدونن،متاسفانه،من یکیش رودارم

بله متعصبیم رو خانواده اولویت باید پدر و مادر باشه تو اگه به اینجا رسیدی به خاطر لطف و محبت اوناس