2777
2789

دختری که ۱۸ سالشه 

برا تصمیم ازدواج که میگن باب میل ما مهمه،درس ما،پوشیدنت نظر ما،کجا میری ما،چی میگی ما و ...

اصلا مثل زمان قاجار میکنن

مقصر منم یا اینا🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اینه که دختر ۱۸ ساله اصلا نباید به ازدواج فکر بکنه

میدونم ولی توی رسم رسوم ما حتی ۱۳ هم ازدواج کردن

اینا از اون خانواده هایی هم نیستن بگی میگن نه ازدواج نکن

میگن دیره ولی باید باب میل ما

ببین هر کار میخوای بکن

فقط خدایی الان وقت شوهر کردنت نیست

وایستا بری وارد اجتماع شی ببینی دنیا چخبره

درس خوندن تو دانشگاه چجوره

جامعه چجوره

از یه خونه میخوای بری خونه دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میدونم ولی توی رسم رسوم ما حتی ۱۳ هم ازدواج کردناینا از اون خانواده هایی هم نیستن بگی میگن نه ازدواج ...

اصلا گوش نده 

هرچی گفتن یه باشه بگو و کار خودت رو بکن 

بعضی چیزا حرف یه عمر زندگی هستن قرار نیست بقیه براشون تصمیم بگیرن  

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

مقصر خودتی چون اونا با تجربه نباید علت ش بخوای چرا مناسب نیست و بعد باید پسره خودشو اثبات کنه

اصلا این ی ساله دعوا خانوادگی شد

پسره اصلا اینجا نیومد 

حالا دیروز اومده بود پیش رفیقش 

بابامممم چراااا این اومده اینجا باید بکشمش 

خب مقصرن 

اصلا زندگی هر کسی به خودش مربوطه حالا میخواد آتیشش بزنه 

اینا دیگه شورشو درآوردن من در حال حاضر هیچچچ تصمیمی نمیتونم برا خودم بگیرم فقط باید خانوادم.

من که اصلا به ازدواج و عاشق شدن بچه هام کار ندارم چون میدونم چه جوری تربیتشون کردم که اشتباه نمیکنن ...

اینا نه میگن این پول نداره نمیدونم چی ...

بعد میگن کسی ما دوسش داریم دیگه باید باهاش ازدواج کنی نظر من مهم نیست براشون

اینا نه میگن این پول نداره نمیدونم چی ...بعد میگن کسی ما دوسش داریم دیگه باید باهاش ازدواج کنی نظر م ...

یه چیزی بگم از دید یه دوست نگاه کن که بلاخره چند تا پیرهن پاره کرده پسری که درآمد نداره شغل درست و حسابی نداره حمایت کننده نداره هرگز باهاش ازدواج نکن .ولی اینم باز خودت میدونی 

یه چیزی بگم از دید یه دوست نگاه کن که بلاخره چند تا پیرهن پاره کرده پسری که درآمد نداره شغل درست و ح ...

خب منم گیر افتادم از ی لحاظ هایی با پسره

دوسش دارم ولی از لحاظ عقل میدونم این مال من نیست به درد من نمیخوره

به خدا کسیم ندارم کمکم کنه

هیچ وقت باهام صمیمی نبودن.

خب منم گیر افتادم از ی لحاظ هایی با پسرهدوسش دارم ولی از لحاظ عقل میدونم این مال من نیست به درد من ن ...

ببین خوشگلم هر وقت تصمیمت واقعی شد برو مشاوره قبل از ازدواج اگه من و کس دیگه بگیم این عشق و دوست داشتن فقط باعث ناراحتی عداب تو زندگیت میشه باز میگی نه من عاشقشم .عشقو تجربه کن ازش همین ولی جدیش نگیر که تموم شه بره عذاب نکشی