2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید خانوما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 96 پست
چنگی به دل نمی زد😐گوشت چرخ کرده و مرغم تموم شده یود فقط گوشت خورشتی داشتم.منم وقت نداشتم.سبزی پلو د ...

دوست داشتم سبزی پلو با سیب زمینی 😋

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ماکارانی😋😋

واااای

عاششششقششششم😫😫😫😫😩😩😩

عکسشو بزار کیف کنم

🤤

منه بیچاره مکارونی بهم نمیسازه هروقت بخورم دلدرد یا حالت تهوع میگیرم😭

برای شوهرم درست میکنم اون بخوره من کیف کنم۱😂😂

البتا یه لقمه هم میخورم😢

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برای همین له شدن لپه هست که قیمه درست نمیکنم😁سالی دوبار نهایت درست کنم اونم میشه گل 😆

لپه تو خوب تفت بده 

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
😋😋😋

وای وای وای وای

😫😫😫😫😫 خدایاااااا

دقیقا برای همین له شدن لپه هست که قیمه درست نمیکنم😁سالی دوبار نهایت درست کنم اونم میشه گل 😆

اگه لپه ات را باگوشت تفت بدی دیگه له نمیشه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

لوبیا پلو داشتیم پسرم لوبیاهاشو جدا کرده گذاشته کنار 

دخترم سه قاشق خورده دو قاشقش مونده دیگه نمیخوره خودم ی بشقاب پر همرا با ی تپه سالاد خوردم و همانطور ک ملاحظه میکنید  دیگه حس بلند شدن ندارم 

هنو حاضر نشده استامبولی

من عاشق استانبولیم مخصوص با سالاد شیرازی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏