2777
2789
عنوان

خیلی خوردم کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 46 پست
از خانوادت کمک بگیر، یه عمر که نمیشه اینجوری زندگی کرد اسیر گرفته مگه

ظاهرا ک اسیرگرفته

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت میام نی نی سا یت از شوهر کردن بیزار میشم رو مغزش کار کن برید مشاور

هیچوقت ازدواج نون.خواهرانه میگم.اگه مجردی خوشبختی.هیچکس توفامیل ازادیه منو نداشت..الانمو نبین

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

شوهر منم اینجوری بود و هنوزم کماکان هست ولی شدتش کمتر شده؛ تنهایی نمیزاره برم خرید؛ حتی با خواهرم ؛ میگه با خودم باید همه جا بری؛ میگه من به تو اعتماد دارم ولی به جامعه نه؛ 

خیلی تعصبیه؛ دوستمم داره که اینجوریه یعنی براش مهمم که اینقدر به پروپام میپیچه منم سعی میکنم باهاش مدارا کنم؛ 

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
هر وقت میام نی نی سا یت از شوهر کردن بیزار میشم رو مغزش کار کن برید مشاور

نى نى سايت اينجوريه،تو جامعه به اين شورى شور هم نيس☺️😐آدماى خوب كم نيستن

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
خوب چرا همچین ادمی رو انتخاب کردین که دانشگاه و درس و کار رو براتون تعطیل کرده؟حتما محسناتی داشته به ...

اولش همه رو قبول کرد.بعد زد زیرش.محسناتش همین بود

من مجردم.۲۶ سالمه.ولی مجردی هم بده.وقتی مریض میشی باید مامان و بابات ببرنت دکتر.ادم خجالت میکشه.

یا دلت محبت میخواد کسی نیست بهت محبت کنه.

ولی خب ازدواجم با مردی که استقلال و آزادیتو بگیره خیلی بده.

محدودیت آدمو اذیت میکنه.

شاید اگه اون اجازه بده تو خودت اصلا دلت نخواد جایی بری.ولی وقتی محدود میکنه بدتر حس زندانی بهت دس میده

کلا تو ازدواج خيلي بايد چشمتو باز کني ک با ي ادم درست و حسابي بقيه عمرتو بگذروني انشالا ي بخت خوب نص ...

بگو انشالله ازاین زندگی نجات پیداکنی و هیچوقت هیچ مردی رو توزندگیت راه ندی

تموم این حسارو من تجربه کردم میفهمم چی میگی عزیزم 

الان چی؟الان روبه راهی؟

نمون  چند بار به دنیا میای ک زندگیتو وقف یکی دیگه کنی برو خونه پدرت

تو جامعه ای زندگی میکنیم که به ما زنا فقط به چشم یه کالا نگاه میکنن و بس.برم بهترمیشه؟یه زن تاوقتی شوهر داره زنه.بعدش ک طلاق بگیری همه دیدشون بهت عوض میشه

بگو انشالله ازاین زندگی نجات پیداکنی و هیچوقت هیچ مردی رو توزندگیت راه ندی

عزيزم ديگه همه بلاخره ي روزي ازدواج ميکنن ولي بايد با چشم باز ازدواج کرد ک بقيه عمرتو بر باد ندي با ي ادم اشتباهي منم ب اين خانوم گفتم ک انشالا ي فرد خوب نصيبتون بشه،،، شماهم برو با خونوادش صحبت کن بگو ديگه نميکشم يخورده پسرتونو نصيحت کنيد واقعا خيلي سخته همش تو خونه بدون هيچ سرگرمي ، ميگم احيانا توي خونواده يا فاميلشون خيانتي نبوده؟؟؟ ک اين اينطوري بد بين بشه نسبت به همه؟؟؟

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
تو جامعه ای زندگی میکنیم که به ما زنا فقط به چشم یه کالا نگاه میکنن و بس.برم بهترمیشه؟یه زن تاوقتی ش ...

من طلاق گرفتم ولی اصلا حرفتو قبول ندارم ببخشید 

کالا چیه چیکار کرده بات ک اینقد ضعیف جلوه میکنی

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
چي بگم انشالا ک همچين آدمايي سر عقل بيان واقعا خيلي سخته مثل زنداني باشي  تو دوران نامزديم همين ...

اره.همه میگفتن عروسی کنی خوب میشه هه