2777
2789
عنوان

بيچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 33 پست

چرا اجازه میدید شوهرتون اینجوری روی روح و وروانتون تسلط داشته باشه من واقعا در عجبم

اگر بچه ای هم در کار باشه گندیه که خودش زده این چرت و پرتا چیه که اگر باشی باید بندازی من جات باشم چنان دعوایی فقط بخاطر همین حرفش راه میندازم که حساب کار دستش بیاد بچه نمیخواد؟ کاندوم بذاره بیخود میکنه بخاطر همچین مساله ای بهت استرس وارد کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاک نداره شکر داره  چهار مثال براش بزن که چه دردسرهایی ملت میکشن چه خرج هایی میکنن تا باردار ب ...

منم همينو ميگم پيش خودم ! خدا قهرش ميگيره ديگه بهم بچه نميده اگر بندازم

ميخواد مهاجرت كنيم ميگه بچه الان جز دردسر چيزي نداره ! منم نمي خوام از ايران برم

خب شما ی جای زندگی یا ب خاطربچه یا مهاجرت ب مشکل میخورین 

اساسی حلش کنید

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

خب وقتی میگه " میدونی که باید بندازی" چرا هفت جدش و نمیاری جلو چشماش،چرا نمیگی بهش میدونی سقط چقد جون کندن داره چقد عوارض داره برا بدن من چقد سخته،اگه قراره به سقطه که من و تو اصلا نباید رابطه داشته باشیم شبم متکاشو و پتو شو پرت کن جلوش چندروزم از اتاق خواب بندازش بیرون تا دیگه بیاد غلط کردن بیوفته،بعدش بگو من زیربار سقط نمیرم باید بری خودت و عقیم کنی یااگه بچه ای اومد مسوولیت شو بپذیری،خوب که  دوباره به غلط کردن افتادولش کنی تا دیگه از این حرفا نزنه و بیخود وبی جهت حکم به قتل یه موجود بیگناه کوچولو و ازار واذیت جسمی و روحی شما نده

هرچی که شوهر گفت که نباید بگی چشم شازده حرف حرف شما که

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷