2777
2789

واقعا به چشم خود میبینم که جانم میرود

همش دارم بیخیال چیزایی که میخواستم میشم 

جوونیم نیم سوز شددد اه.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

منم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت ناامید نمیشم

باید وقتی یه چیزی رو میخوای بگی حتما بهش میرسم حالا هر چی میخواد بشه و قیمتا بره بالا اینطوری میتونی جذب کنی و بدست بیاری ولی ناامید بشی تا صد سال دیگه هم نمیرسی بهش

🙃منم. طلاها رو دادیم برا ماشین امروز همسرم گفت ۱۰۰تومن ضرر داریم🫤 کی من بتونم دوباره طلا بخرم🫠

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

طبيعيه غصه مون ميگيره و بدتراينكه نميدوني تا كجا قراره پيش بره گوشي سون گرفته بودم چهارتومن هر كي ميديد ميگفت واي چهار تومن پول گوشي دادي الان گوشي هاي ارزون چهل پنجاه تومنه ،طلا كه ديگه هيچي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من هیچوقت ناامید نمیشمباید وقتی یه چیزی رو میخوای بگی حتما بهش میرسم حالا هر چی میخواد بشه و قیمتا ب ...

نمیدونم اینا دیگه جواب نمیده

یه گوشه از ذهنم همیشه خالی میمونه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

طبيعيه غصه مون ميگيره و بدتراينكه نميدوني تا كجا قراره پيش بره گوشي سون گرفته بودم چهارتومن هر كي مي ...

10 سال پیش 40 میلیون ماشین نو خریدیم پارسال 40 تومن یه ایفون 13نرمال