سلام دوستان من بايد 15 ام پريود ميشدم ولي تا الان نشدم ! يه گوشه از دلم يكم درد ميكنه و تير ميكشه ! حس ميكنم حاملم و جرات بي بي زدن ندارم چون شوهرم بچه نميخواد ! هي بهم ميگه نكنه بارداري ! اگر باشي ميدوني كه بايد بندازي ! خودم خيلي بچه دوست دارم ولي شوهرم نميخواد الان ! چه خاكي بريزم سرم
ایشاالله ک هرچی خیرتونه پیش بیاد ولی یادت باشه درهرصورت شاکر باش من ناخواسته باردار شدم اولش خودم و شوهرم خیلی ب خدا شکایت کردیم و گریه کردم ک من نخواستم چرا دادی ولی بعد اونقدر عاشق و وابستش شدیم ک حدواندازه نداشت ولی خدا ازمون گرفتش الانم واقعا افسرده شدم دلم براش تنگ شده حس میکنم اگه ناشکری نمیکردم هنوز سالم تودلم بود
😑😐😑 واااا بگو لک لکا که نیاوردن کار خودته مگه دیوونه م به جسمم اسیب بزنم با سقط، مظلوم نمایی روبزار کنار حقشوبزار کف دستش بگومسول اینکار تویی خودتم باید حلش کنی من نمیتونم سقط کنم نمیخوای برو لوله هاتو ببند منم تو دردسر ننداز، خیلی ببخشا من بودم میشستم اویزونش میکردم یه چیزی میگفتم تا ته بسوزه که اینجوری منو دیگه نسووزونه مثلا میگفتم خودت کمی یکی هم اضافه بشه عینه تو😂، 🤦♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.