2777
2789
عنوان

بيچاره شدم

614 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من بايد 15 ام پريود ميشدم ولي تا الان نشدم ! يه گوشه از دلم يكم درد ميكنه و تير ميكشه ! حس ميكنم حاملم و جرات بي بي زدن ندارم چون شوهرم بچه نميخواد ! هي بهم ميگه نكنه بارداري ! اگر باشي ميدوني كه بايد بندازي ! خودم خيلي بچه دوست دارم ولي شوهرم نميخواد الان ! چه خاكي بريزم سرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دفعه بگو توام میدونی که اگه بچه نمیخوای خودت باید پیشگیری کنی    

مراقب بوده ولي خودشم شك داره ! من نميخوام بچمو از دست بدم از يه طرفم دوست دارم باباش بخوادش 

چک‌ کن خودت مطمئن شو هستی یا نه اگه بودی به شوهرت بگو نیستی و بچتو نگه دار چیه تپ تپ سقط میکنن

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

خاک نداره شکر داره 

چهار مثال براش بزن که چه دردسرهایی ملت میکشن چه خرج هایی میکنن تا باردار بشن .

اونوقت شکر میکنه خدایی نکرده بندازی بعد خدا بچه نده میخواد چه کار کنه ....و بار گناهش رو کی میکشه 

من خیلی دوس دارم ناخواسته باردار بشم با اینکه شوهرمم بچه نمیخوادفعلا ..ولی دوس دارم دست خودم نیست

منم همين بودم و الان از نگراني دارم ميميرم ! چون نميخوام بچه سقط كنم