2777
2789
عنوان

بی محلی کردن به شوهر جوابه

232 بازدید | 19 پست

بچه ها شوهرم خیلی بی تفاوته نسبت به خونه زندگی و من. همش درگیر کار و بار خودشه. واتساپشو روی گوشیم دارم نمیدونه خودش. میدونم که خیانت نمیکنه یا سرش با کسی گرم نیست. چون چت مشکوکی با کسی نداره. همه پیاماش کاریه یا رفقاشن. ولی خیلی درگیر خودشه. یعنی همه وقتی که سرکار نیست رو یا خوابه یا توی گروه دوستاش چت میکنه، یا اینستا کلیپ میبینه، یا با داداشاش و دوستاش میچرخه. اصلا براش مهم نیس که من صبح تا شب تنهام. منم از بس ازش گدایی کردم برا زن و زندگیت هم وقت بذار و فایده ای نداشت دیگه عزت نفسم نابود شد. حالا میخام بدونم بی اهمیت کردنش گزینه خوبیه؟ یعنی نشون بدم بود و نبودش توی خونه برام فرقی نمیکنه و منم درگیر خودم بشم فقط... اینجوری تأثیر داره؟ 

آره. باید برای خودت وقت بزاری و نشون بده آدم مهم و با هدفی هستی

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم عین شوهرت رفتار کن اعتراضی کرد بگو از خودت یاد گرفتم.. چکاریه نگاهت به شوهرت باشه وقتی توجهی نداره.. شما خودخواه باش و به خودت توجه کن خودتو بیشتر دوست داشته باش ازش خبر نگیر ببین توجه میکنه یا نه 

کسی لایکم نکنه

آره. باید برای خودت وقت بزاری و نشون بده آدم مهم و با هدفی هستی

دقیقاً.. من اصلا آدم وابسته ای هم نیستم. از هیچ نظر. نمیدونم چرا در برابر اون اینقد ضعیف شدم. باید درگیر خودم بشم فقط

شما شاغل بشو اگه الان بیکاری با دوست و فامیل برو بیرون مستقل باش زندگیتو روی خودت سرمایه گذاری کن

شاغل بودم ولی از وقتی از تهران برگشتیم شهرستان شغلمو از دست دادم. اینجا هم بخوام مشابه اون کارو طی کنم حقوقش اندکه و نیازی بهش ندارم. من میگم به جای کار (چون چندسال کار کردم و خسته ام واقعاً) وقتمو و پولمو صرف رسیدگی یه خودم کنم‌. مثلاً کلاس زبان و موسیقی برم.. آرایشگاه برم.. خرید کنم و....

برای خودت وقت بذار و با دوستات باشگاه و کلاس و پاساژ و خرید برو حالا یا تنها 

من مستقیم هم بهش گفتم که شما وقت میذاری برای دوستات و خانوادت ،منم باید وقت بذارم برای خودم 

البته که یه تایم های دو نفره هم پیشنهاد میدم  مثلا بلیط سینما یا پیک نیک 

میگم دلم سینما میخواد ،اگر نیومد با دوستام یا تنها میرم 

اول برای خودت زمان و وقت بذار 

بعد مستقیم باهاش صحبت کن که باید برای شما وقت بذاره (از کلمه ی باید استفاده نکن ،دوست دارم وقت بذاریم برای با هم بودن )

همون بی محلی میشه با تفاوت در اینکه برای زندگی مشترک احترام قائلی هنوز 

فکر نمیکنمچون اونطور که توصیف کردی، احتمالا متوجه تغییرات رفتاری شما نشه

چرا فک کنم متوجه بشه. چون من همیشه خیلی پر انرژی و فعالم. همش باهاش حرف میزنم. بهش زنگ میزنم، در طول روز ازش خبر میگیرم. هرچی میشه رو میام براش تعریف میکنم مفصل.. همیشه براش چای و شربت و میوه و... رو آماده میکنم. ولی وقتی همه اینها رو یکباره ازش بگیرم قطعاً واضحه که یه چیزی عوض شده