2777
2789

سلام دوستان. این مشکل دوستمه. 

خیلی خیلی خجالتیه... دانشجوی ترم سه هستیم اون هنوز نتونسته راحت بشه با همکلاسی ها

اینش مهم نیست. خجالت میکشه بره پهلوی تخته واسه حل تمرین یا کنفرانس بده... البته از استادا خجالت نمیکشه حتی از بچه هایی که ورودی خودمون نیستن اما سر یه کلاسی هم کلاسی هستیم از اونا هم خجالت نمیکشه بیرون از دانشگاه توی اجتماع هم اکثر اوقات میتونه حقشو بگیره و از فروشنده و راننده و... خجالت نمیکشه و به راحتی میتونه باهاش هم صحبت بشه

اما روزایی که کنفرانس داریم یا حل تمرین داریم عین مرگه واسش همش فکر میکنه یه سوتی ای میده همه بهش میخندن یا توی دلشون مسخرش میکنن یا اینکه حتی اگه سوتی هم نده پشتش حرف میزنن و بهش میخندن... سریع سرخ میشه... تازه اینم بگم دوستم خیلییی خیلییی دختر دانا و کتابخون و با اطلاعات عمومی قویه و طبیعتا باید اعتماد به نفس داشته باشه اما.... 

کسی تجربه یا راهکاری  نداره؟ که این حس ازش دور شه و خجالتی بودنش از بین بره؟ 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
اگه فیط واسه کنفرانس دادنه و از مردم هراسی نداره باید بره پیش روانشناس ،چندتا تمرین بهش میده حل میشه

شما تجربه داشتین؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تجربه داشتین؟ 

من ترس شدید اجتماعی داشتم ،کلا از ادما وحشت داشتم ک با مصرف دارو برطرف شد 

ولی مشکل ایشون بنظرم سطحیه ،با یه رواندرمانی و چن تا تمرین ساده حل میشه ...میتونه یکی دوبار قبل کنفرانس از قرص ارامش بخش مصرف کنه مثل پراپرانول ،یکی دوبار ک اجرا کنه و ببینه ک میتونه راحت انجام بده دگ ترسش میریزه

البته به روانشناس مراجعه کنه بهتره

من ترس شدید اجتماعی داشتم ،کلا از ادما وحشت داشتم ک با مصرف دارو برطرف شد  ولی مشکل ایشون بنظر ...

اتفاقا اگه بخواد ارائه بده واقعا بدون نقص ارائه میده

اما حس ترس و خجالتی که داره عذابش میده. 

فردا حل تمرین داریم میگم بیاد تمرین حل کنه میگه روم نمیشه 

شرمنده میدونم مورد ها یکی نیست اما یکی دو تا از کاربردی ترین تمرین های خودتون رو میشه بگید جیا بودن شاید واسه فردا به دردش بخوره

اتفاقا اگه بخواد ارائه بده واقعا بدون نقص ارائه میده اما حس ترس و خجالتی که داره عذابش میده.  ...

البته من خیلی نمیتونم کمک کنم ولی به حرفاش گوش بده ببین چرا میترسه؟

از واژه های خیلی ترسناکه،وحشتناکه،افتضاح ،خیلی بد،زشت،مزخرف یا...و همچین چیزایی استفاده میکنه یا نه؟

اگر استفاده میکنه درواقع تو ذهنش باور منفی و ناسالم پرورش میده ،سعی کنه باورهای غلطشو زیر سوال ببره مثل اینکه کی گفته وحشتناکه؟ چزا باید وحشتناک باشه؟ بخندن بهم مگه چی میشه؟ قرار نیست ک بمیرم 

و....

ولی بنظرم پراپرانولول یا هر ارام بخش سریع دگ استفاده کنه ،میتونه داروخانه بره سوال کنه بگیره 

یکی دوبار ک بدون استرس اجرا کنه دگ ترسش میریزه و میفهمه باورهاش مسخره و بی پایس ،

البته من خیلی نمیتونم کمک کنم ولی به حرفاش گوش بده ببین چرا میترسه؟ از واژه های خیلی ترسناکه،وحشتنا ...

دقیقا همینا و میگه

خیلی کمال‌گرا هست و میخواد همیشه ازش تعریف بشه نه اینکه کسی مسخرش بکنه و بهش بخنده

بیشتر ترس از یه جمعیت آشنا و داره تا ترس از جمعیت غریبه

مرسی عزیزم از کمکات💙

دقیقا همینا و میگه خیلی کمال‌گرا هست و میخواد همیشه ازش تعریف بشه نه اینکه کسی مسخرش بکنه و بهش بخن ...

خواهش میکنم عزیزم بیشتر مشکلش به خاطر نوع کلماتی هست ک تو ذهنش استفاده میکنه ...پیشنهاد میکنم کتابای البرت الیس رو حتما بخونه

خواهش میکنم عزیزم بیشتر مشکلش به خاطر نوع کلماتی هست ک تو ذهنش استفاده میکنه ...پیشنهاد میکنم کتابای ...

مرسی حتما بهش میگم خیلی لطف کردی