2777
2789
عنوان

این لحظه رو برای همه ارزو میکنم+فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات گلم ایشالله خدا عین پسرمن بهت بده بفهمی شب بیداری یعنی چه    

سلامت باشه 😍 

خواهر شوهرم ی دختر داره خیلی اذیتش میکنه حال منو میبینه از همین حرفا میزنه 

میگم‌من حاضرم با جون و دل تحمل کنم 😔 فقط بیاد 💔

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
چند سال عروسی کردی؟ 

۵سال تموم شد... رفتیم تو ۶... 

دوساله میخوام‌اقدام‌کنم‌دکترا نمیزاشتن 

حالا هم ۴_۵ماهه اقدامم و... 

خدا نخواسته 

هنوز لایقش نشدم...

این چرا بعد زایمان هنوز قیافش رو فرمه من از زایشگاه اوردنم تو بخش شکل میت بودم موهام بهم ریخته دهنم خشک خشک.لبم ترک خورده.جوری که دکترم گفت محض رضای خدا یه لیوان اب بدین دست این طفلی هلاک شد.

نمیتونی از پرورشگاه بیاری؟ چه ایرادی داره بخدا دوران بارداری و زایمان بسیارررر وحشتناکه یدونه نوزاد ...

میدونم این این حرفو به خاطر خودم میزنی ولی واقعا دلم میگیره من میخوام بچه خودم باشه خودم ۹ ماههو بگذرونم مگه من چی از خدا میخوام

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

من اصلا دوتا بچه دنیا اوردم هیچوقت هیجانی و احساسی نشدم ک گریه کنم.بچه اولم ک اصلا تنها چیزی ک گفتم چن کیلوهه😂😂دومی اصلا باور نمیکردم بچه ای تو شکمم باشه.بزور دنیا اومد..فقط نگاش کردم.😍😍

عزیزم ۶ ماه که چیزی نیست بزار از اقدامت چندماهی بگذره بعد حالا 

در واقع ۲ سال و خورده ای هست که منتظرم.. 

تابستون ۹۶ رفتم‌چکاپ کامل شدم که اقدامو شروع کنم 

هی نشد هی نشد ...