موش_موشکم2 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 2236 عنوان پسرم میوه ای جز هندونه نمیخوره😣 102 بازدید | 10 پست میترسم بدنش دچار کمبود شه.اجیل و شیر و انواع غذاهارو میدم ولی میوه مهمه که نمیخوره چهارسالشه از دوسالگی نخورد قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟ 1398/07/23 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 تو دسر بریز براش . تزیین میوه ب شکل های بچگونه زیاده سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
دل22 عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 5094 خوبه هندونه پسرا معمولا زیاد فعالیت دارن اب بدنشون کم میشه ...اب بگیر براش میوه هارو او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
موش_موشکم2 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 2236 تو دسر بریز براش . تزیین میوه ب شکل های بچگونه زیاده فایده نداره اصلا.تنها چیزی که توش موفق بودماین بود اب نارنگی و لیموشیرین با سرنگ میریزم تو جلد ابمیوه میخوره اونم هفته ای دو لیوان😕 قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61715 بچه منم جز موز و سیب و خیار میوه دیگه ای رو نمیخوره....بقیه رو فقط مزه میکنه برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 فایده نداره اصلا.تنها چیزی که توش موفق بودماین بود اب نارنگی و لیموشیرین با سرنگ میریزم تو جلد ابمیو ... حتا تو دسر؟؟توفرنیش موز بریز کمپوت سیب .بیرونم نمیخوره؟ سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
موش_موشکم2 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 2236 بچه منم جز موز و سیب و خیار میوه دیگه ای رو نمیخوره....بقیه رو فقط مزه میکنه موزو براش تو پنکیک میریزم صبحونه ها وگرنه که نمیخوره قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
mandana_ss عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 1217 میلک شیک درست کنشیرانبه شیر توت فرنگی شیرموز نشنیدم چی فرمودین؟
موش_موشکم2 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 2236 حتا تو دسر؟؟توفرنیش موز بریز کمپوت سیب .بیرونم نمیخوره؟ حتی دسر.اصلا خیلی چیزا نمیخوره خود دسرو نمیخوره چه برسه میوه توش.غذاها انگشت شمار خیلی بدغذا و بد خوراکه قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
mandana_ss عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 1217 میلک شیک درست کن شیرانبه شیر توت فرنگی شیرموز یا مثلا هلو و شیر یکم خامه و گردو یکی دوتا قطره اسانس وانیل بچه ها عاشق اینن نشنیدم چی فرمودین؟
naznin97 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 حتی دسر.اصلا خیلی چیزا نمیخوره خود دسرو نمیخوره چه برسه میوه توش.غذاها انگشت شمار خیلی بدغذا و بد خو ... بمیرم خیلی سخته اینطوری دکترنبردی دوستم بچش ۱۹ماهشه ازبس بد غذابود دکتر زینک اکساید داده بامولتی گفت بهترشده ولی بچه شمابزرگتره سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره