2777
2789
عنوان

مامانای زمستون نود بیاین به هم دوست شیم و کار هنری کنیم برای نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 118098 بازدید | 982 پست
طنین جان...من راستش زیاد بافتنی بلد نیستم...اما چیزی که به نظرم میرسه اینه که خودت باید یک طرف رو راست در نظر بگیری و کم کنی...بعد چند رج دیگه معلومه کجا راسته....همون جایی که کج شده
با اجازت منم مدلتو برداشتم ...یه وقت دیدی بافتم...البته میدم مامانم چون خودم واقعا وقت ندارم

فاطمه جان خوش آمدی....من فقط یه مدل پاپوش بافتم که قبلا گذاشتم...قشنگ شد اما با اندازه هایی که من بافتم خیلی کوچیک شد...خواستی ببافی بیشتر کم اندازه هشو
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همیشه آبی جون
ممنون از راهنماییت
بقیه اون مدل بالا اینه:
حال نوبت پوشاننده روی گوشها میرسد:

14 دانه سر بگیرید و 18 رج بافت ابری ( همه رج از زیر ) ببافید. بعد از 18 رج در ابتدای هر رج یک دانه کم کنید تا تعداد دانه هایتان به 8 دانه برسد، همه دانه ها را کورد کنید. دو عدد از این نمونه بافت را میبافیم و به دو طرف کلاه میدوزیم تا روی گوشها را بپوشاند _ در هنگام دوخت کمی به سمت داخل یعنی زیر قسمت کشباف بدوزید تا کارتان تمیزتر شود.

نکته: این کلاه با کاموای موهر یا کامواهایی که الیاف برجسته دارن، خیلی زیباتر میشه و میتونید دو تا چشم عروسکی برای تزئنیش به قسمت جلوی کلاه بدوزید.

میتوانید مانند تصویر زیر، کلاه را با یک رنگ کاموا ببافید و روی بافت را شماره دوزی کنید ( چشمها، بینی ، لب شماره دوزی است ) و قسمت سبیل ساقه دوزی شده. در بخش آموزشهای اولیه بافت، روش شماره دوزی و ساقه دوزی روی بافت را ببینید.
پایان
سلام مامانای هنرمند.الگوی گاو صفحه 11 برا من باز نمیشه.اگه کسی داره میشه لطف کنه برا من ایمیل کنه یا اینجا بذاره.خیلی دوسش دارم.ممنون
میخوام بعنوان تشک تعویض بدوزم.وسطش باید چه نایلونی بذارم؟غیر از نایلون دیگه چی بذارم؟آخه من ناشیم
مامانای مهربون یه سر اینجا بزنین و تو مسابقه شرکت کنید.یادگاری خوبی واسه شما و نی نی های نازتون میشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=112360&PostID=12308777#12308777
سید طاها،نفس مامان
seyedtaha91.persianblog.ir
سلام مژده جون...من اندازه ها رو باید دوباره بالشو بیارم پایین از کمد و بگم اما اندازه خاصی نداره حدودا بین دور شکمت چنده میشه اون مننی وسطش عرضشم حدود 20 تا 25 سانت باشه خوبه من این عکسا رو دارم از بالش خودم AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش