2777
2789
عنوان

مامانای زمستون نود بیاین به هم دوست شیم و کار هنری کنیم برای نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 118097 بازدید | 982 پست
فروش کفشهای نوی خارجی دخترونه و پسرونه فقط از 7 تا 9 تومان

برای اطلاعات بیشتر و دیدن مدلهای دیگه به سایت زیر برید....

http://maxis.persianblog.ir
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
همیشه آبی عزیزم ممنونم از زحمتی که میکشی.....

البته ای کاش نی نی هاتون جنسیتش معلوم میشد بعد شروع میکردید....من الان چهارماهم داره تموم میشه و احتمالا نی نی م دختره..اما چون هنوز مطمئن نیستم میترسم شروع کنم به درست کردن وسایل و تا چند هفته دیگه هم صبر میکنم......

راستی من یه پاپوش دیگه دیدم که دخترونست و الگوش با این پاپوش فرق میکنه یه جورایی شبیه کفش جلوباز عروسکیه..

شما نمیدونی اونا چجوری درست میشه؟؟؟؟؟الگوشو میخواستم...
شکرت خداجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این پیشبند آخری خیلی آسونه...میاین به هم درستش کنیم....عکس روش رو هم میشه راحت با رنگ اکرلیک کشید
فقط لازمه یه رنگ سبز و سفیدش رو بخریمممم

بیاین دیگههههههههههههههههههه

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
بیتا جون...فک کنم اول باید تکه هاتو به هم بدوزی ...پارچت که کامل شد...از آخر توش پنبه یا هرچی میخوای بذاری
من اینو میذارم وقتی جنس نی نیم معلوم شد...البته من یه تشک درست کردم...اما الان عکسشو پیدا نمیکنم که بذارمممم

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
همیشه آبی جون مطمئن باش این تاپیک طرفدار زیاد پیدا میکنه اما هنوز یکم زوده....

منم انگار تا مطمئن نشدم از جنسیتش دست ودلم بکار نمیره....

بابت پاپوش ها ممنون.....خیلی دوست دارم چندتا درست کنم.....

اما فقط میگم یکم الان زوده و شاید خیلی ها نظر منو داشته باشن و تا تعیین جنسیت نی نی کاری نکنن....

در هر صورت ممنونم چون منم تاپیک شقایق زیاد میرفتم و آرزوم بود یه روزی بتونم اون کارهای زیبا و هنری رو انجام بدم...

راستی عکسهای کارهای اون تاپیک رو سیو نکردی؟؟؟

اگه سیو کرده داری..مخصوصا لباس هایی که مامان سوزین بافته بود و دوخته بود ممنون میشم بزاری....

شکرت خداجون
بعضی از عکسا رو دارم بیتا جونمممم.....حالا پس سر بزنین با هم حرف بزنیمممم ......اما کلی کار رو یه دفعه نمیشه انجام داد....اگه یه کارایی الان انجام بدیم بهتره به نظر من.....بیاین حالا تصمیم بگیریم و دور هم باشیممم
البته من خودم حوصله تنها کاری رو که ندارم بافتنیه....چون واقعا طول میکشه...منم می خوام زود آخخر کار رو ببینمم
آبی جون آخه میدونی چیه؟؟من هرکاری که میخوام بکنم رنگش برام خیلی مهمه و اگه بخوام دخترونه کار کنم روش کلی تزیینات رنگی باید بکار ببرم....

همین امروز بازار بودم باور کن هی میخواستم پارچه بخرم واسه چهل تکه هی پاپس میکشیدم آخرش هم هیچی نخریدم...

گفتم بزار صددرصد که شد اونوقت....دوهفته دیگه میرم سونوی هفته بیستم....

فقط امروز پنج متر تور کتان خریدم که اگه دختر باشه یا پسر میخوام روی لحاف و بالشش تور کتان کار کنم..از همونایی که از وسطش روبان رد میشه....

شش هفت تا کفشدوزک رنگی خریدم واسه تزیینات اتاقش....

همین.....بعدم دست از پا دراز تر برگشتم خونه.
شکرت خداجون
بیتا جونم..آخه چهل تکه خوب باشه مطمئن شیم بهتره ...چون خوب واسه دختر با رنگای صورتی خیلی خوشگل میشه....لحاف و تشکش رو درست کردی عکس بذار منم تو فکر لحاف هستممم....البته یکی درس کردم اما اون خیلیییی بزرگه