2777
2789
عنوان

بچه ها یه بیشعوربازی دراوردم میخوام برم زیرزمین😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2991 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر گدا بازی دراوردی.اخه ادم به مادر وپدرش این جوری میگه؟! اخه نیم گیگ اینترنت یا صد گیگ چیع که به ...

وای خیلی..خودم میدونم چقدر بیشعورانه بود😔

جالب ایتجاست بابام طفلی هر روز برام نت میخره....

آخه چون همیشه خودش نت داره سه گیگ نت رو مثلا توسه روز تموم میکرد گفتم الان میپره مامانم بانت کارضروری داشت‌‌‌

خیلی زشت بود کارم خیلی 😢😢😢😢😢😢😢

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
بخدافقط چون خیییلی کم بود اینطوری گفتم..اگر زیاد بود میگفتم فدای سرت بیا همش براخودت... یعنی دیگه غ ...

معلومه که ناراحتی .حالا یه جوری از دلش دربیار.اصن بسته هدیه ایرانسل ۵ گیگ بیست هزار تومن.بگیر براش هدیه بفرست.

خیلی دلم سوخت..خاااک برمنن😞😞

اشكال نداره عزيزم.بابا ها كه از دختراشون چيزي به دل نميگيرن.با يه بوس حله

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

کاش بابات بجا اینکه داد بزنه بگه پیام میداد بت اینجوری بیشتر خجالت میکشیدی😐

به جون خودم اونقدرخجالت کشیدم که ازاتاق نمیتونم بیرون برم...

آخه خودش همیشه اینترنت داشت😔😔😔

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
واای چی شد بگو 

داداشم اومد خونه مون وای فای روشن بود اونم میرفت اینستا خیلی خیلی حجمو میخورد منم تا از پشت آیفون دیدمش وای داداش اومد پریدم رو مودم خاموشش کردم مامانمم نشسته بود رو مبل داشت با بهت و حیرت نگام میکرد.مامان و بابا و داداشم اون موقع سه روز مهمون خونه ما بودن به خاطر اینکه بنایی داشتن خونه خودشون. 

خیلی زشت بود واقعا.

معلومه که ناراحتی .حالا یه جوری از دلش دربیار.اصن بسته هدیه ایرانسل ۵ گیگ بیست هزار تومن.بگیر براش ه ...

عصرمیگیرم...

خودش همیشه نت داره بخاطراینکه فعاله تواینستا نمیدونم چرا امروز وصل شد ...

درهرصورت بیشعوری محض بود کارم...

به جون خودم اونقدرخجالت کشیدم که ازاتاق نمیتونم بیرون برم... آخه خودش همیشه اینترنت داشت😔😔😔

اشکال نداره منم چنسال پیش ی پول زیادی از بابام برداشتم خرج کردم ک خیلی ناراحت شد منم از اتاقم بیرون نمیرفتم اینقد خودمو ناراحت گرفتم تا خودش مجبور شد بیاد معذرت خواهی 😂😂😂 همین روش منو امتحان کن البته من بچه بودم اونموقع😂😂😂😂

همه دنیام دخترم❤️
اشكال نداره عزيزم.بابا ها كه از دختراشون چيزي به دل نميگيرن.با يه بوس حله

میدونم که بابام  ناراحت نیست..

اما خودم تااخرعمرم این کارمو فراموش نمیکنم

اشکال نداره منم چنسال پیش ی پول زیادی از بابام برداشتم خرج کردم ک خیلی ناراحت شد منم از اتاقم بیرون ...

نه من شب میرم منت کشی...

کارِ من نهایت گدابازی بود😂😂

داداشم اومد خونه مون وای فای روشن بود اونم میرفت اینستا خیلی خیلی حجمو میخورد منم تا از پشت آیفون دی ...

😣😣😣😣😣😣😣😣😣

وای خداکنه یادشون رفته باشه این صحنه رو