2777
2789
عنوان

بچه ها یه بیشعوربازی دراوردم میخوام برم زیرزمین😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2991 بازدید | 154 پست
توهمون پیا استیکر خنده گذاشته بودم... درکل باخنده به مامانم گفتم مثلا الان تموم میشه

خوب حله پس شوخی گرفته مطمئن باش

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداباباتوحفط کنه چه باحال گفته دورازجونش بابای خودم روتصورکردم که وقتی زنده بودازاین گندهامیزد ...

😔😔خدارحمت کنه....

واقعا الان امروز فهمیدم هیچی ارزش یه لحظه ناراحتیه پدرم و نداره هیچی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
چراازپول خودش بود همین بیشترخجالت زده ام میکنه😞

خیلی بامزه بود عکس العمل بابات 😂برو بگو چون خیلی حجمش کم بود گفتم ولی برات بیشترشو میخرم.بوسشم کن😊

پیش به سوی موفقیت.هورااااااااا😍😎👸👌👍💃🙌
نه نکن این کار بد تره برو براش یه هدیه کوچیک بگیر بوسش کن بده بهش

حتما

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
    اشکال نداره که مامان باباها ناراحت نمیشن که مخصوصاباباها من به عنوان یه مادر ب ...

خداکنه💔💔

پيجشو بده بريم ببينيم

عزیزم من اینجا کل زاروزندگیمو گفتم ..پیجشو بذارم که میشناسنم اشنا ها همه رازام لومیره🙁

بگوحجم نت کم بودبرامامان خریدم کفاف اینستای شمارونمیده میخاستم براشمااینترنت پرحجم بخرم

بخدافقط چون خیییلی کم بود اینطوری گفتم..اگر زیاد بود میگفتم فدای سرت بیا همش براخودت...

یعنی دیگه غلط کنم...جبران میکنم اینکارم رو واسش

وااااای😂😂😂😂😂😂 بپیچون خب بگو بابا نیم گیگ کمه برای تو  هروقت لازم داری بگو برات بیشتر بخ ...

اره یکم بگذره میرم باهاش حرف میزنم

حالا اسم پیجش چیه فالو کنیم حداقل اینجوری از دلش دربیار

عزیزم لومیرم تاپیک شخصی زیادزدم..

پیجش شعره و جملات کوتاه پرمعنی..

همشم خودش گفته..

عب نداره منم تو همین چند روز بهش گفتم ازت خوشم نمیاد :( خودمم خیلی ناراحتما ولی باهاشم حرف نمیزنه ان ...

ای وای...توروخدا براش نامه بنویس اگه روت نمیشه ..لزش عذرخواهی کن درک میکنم چه حس بدیه