2777
2789
عنوان

بچه ها یه بیشعوربازی دراوردم میخوام برم زیرزمین😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2991 بازدید | 154 پست
برو بخندبهش و بهش بگوباباجون باشماشوخی کردم خواستم ببینم واکنشتون چیه

اگه باورکنه میگم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
بگو چالش بود برای پیج چت فارسی دست تکون بده

با ور نمیکنه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بابا یه چلش بود تو نینیسایت میخاستن ببینیم   واکنش پدرا  یا شوهرا چیه .....  اگه ...

عزیزم مهربون مرسی...

ولی میدونم باورنمیکنه..از دلش درمیارم میگم شوخی کردم و...

این چه کاریه بدترش میکنی مگه محتاج حجمه بابا بایه خنده خیلی قشنگتر تموم میشه

👍🏻👍🏻

اخی😂 بابات به دل نمیگیره ی مودم بگیر بزار خونه

😂😂😂

طفلی هنگ کرد نیم گیگ اینترنت چیه که من اینکارو کردم 🙁

خیلی بامزه بود عکس العمل بابات 😂برو بگو چون خیلی حجمش کم بود گفتم ولی برات بیشترشو میخرم.بوسشم کن😊

حتمااااااا اینکارو میکنم.

😍😍

😔😔خدارحمت کنه.... واقعا الان امروز فهمیدم هیچی ارزش یه لحظه ناراحتیه پدرم و نداره هیچی

ممنون عزیزم

زنده باشن وسایه اشون مستدام

قدرش روبدون گلم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
ممنون عزیزم زنده باشن وسایه اشون مستدام قدرش روبدون گلم

متشکرم بزرگوار

😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بيچاره بابات،برو بپر بغلش يه بوسش كن از دلش در مياد

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

😂😂😂😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بيچاره بابات،برو بپر بغلش يه بوسش كن از دلش در مياد

خیلی دلم سوخت..خاااک برمنن😞😞

خاک توسرم میخوام برم براش اینترنت بفرستم الان..خیلی خجالت میکشم....

واااااااااااای چقد بده پیام اشتباهی بفرستی برامنم پیش اومده

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

نیم گیگ ک خیلییی کمههه یه ساعته تمومه. 

من 15گیگ گرفتم سه روزه شد 10گیگ 😭😭😭😭

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی