2777
2789
عنوان

بارداری با وزن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 43 پست
ممنون از راهنماییت عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان کنی

وقتی گشنت میشه مشاورم بم گفت بیا نون باماست وسبزی بخور گردو و مغز بخور من شیربرنج درست میکنم میخورم و گفت نونو ترجیح بده به برنج برنج کمتر بخور

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
ممنون از راهنماییت عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان کنی

ایشالا قصدم طبیعیه خخ

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقت اقدام بودی؟شوهرتون سالم بود؟؟؟

نه اسپرمش کم بود. البته به آزمایشگاهش شک دارم، قبلا خطا ازش دیدم

اما ما چند ساله که تغذیه مونو اصلاح کردیم و منم اصلاح مزاج کردم

یه ماما که طب اسلامی هم کار میکنه بهم گفت احتمالا به خاطر اصلاح مزاج و تغذیه باردار شدی وگرنه....

گروه قرمز❤️ وزن 
هفته ۱۴ ک بودم ۱ کیلو و ۶۰۰ کم کرده بودم بعدش ۱۸ فقط ۲۰۰ گرم اضاف کرده بودم بعدش هفته پیش ۲ کیلو ونی ...

خیلیم عالی 

ان شاءا الله بسلامت زایمان کنی😘

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه اسپرمش کم بود. البته به آزمایشگاهش شک دارم، قبلا خطا ازش دیدم اما ما چند ساله که تغذیه مونو اصلا ...

اهان خب پس....خداروشکر ک عزیزم جواب گرفتی انشالله هیچ کس منتظرنمونه ....منم انشالله اگه ازمیکرو جواب گرفتم ک هیچ و اگه ن که حتما میرم واسه اصلاح مزاج

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
اهان خب پس....خداروشکر ک عزیزم جواب گرفتی انشالله هیچ کس منتظرنمونه ....منم انشالله اگه ازمیکرو جواب ...

به نظرم قبل میکرو برو

تداخلی باهم ندارن. حتی اگه با میکرو باردار بشی، بارداری راخت تری خواهی داشت

ایشالا به زودی خبر بارداریتو بدی 

گروه قرمز❤️ وزن 
به نظرم قبل میکرو برو تداخلی باهم ندارن. حتی اگه با میکرو باردار بشی، بارداری راخت تری خواهی داشت ...

انشالله .....دعاکن گره های زندگیم بازبشه ....جون عزیزت دعاکن دارم از غصه میمیرم ....من ارزوی کوچیکم بچه دارشدنمه قبلش انقدر مشکل تو زندگیم دارم ک نگو

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
انشالله .....دعاکن گره های زندگیم بازبشه ....جون عزیزت دعاکن دارم از غصه میمیرم ....من ارزوی کوچیکم ...

ان شاالله همه مشکلاتت به زودی حل بشه عزیزم

گروه قرمز❤️ وزن 
ایشالا شما هم به زودی باردار بشی به نظرم برو سراغ طب اسلامی من به نظر خودم به خاطر اصلاح مزاج و دا ...

سلام عزیزم شما وزنت بالابود راحت زایمان کردی؟

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿