2777
2789
عنوان

بارداری با وزن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 43 پست
خداروشکر ایشالا که واسه منم بی خطر باشه

نگران نباش بیخطره ....یکم‌تو خورد خوراک رعایت کن ....یا بهتره با ی  مشاور تغذیه مشورت کنی

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
فکر میکنی انتظار واقعا سخته ....من الان نوبت میکرو دارم انقدر میترسم از امپولهاش ...

ایشالا شما هم به زودی باردار بشی

به نظرم برو سراغ طب اسلامی

من به نظر خودم به خاطر اصلاح مزاج و داروهای طب اسلامی بود که سریع باردار شدم

گروه قرمز❤️ وزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش بیخطره ....یکم‌تو خورد خوراک رعایت کن ....یا بهتره با ی  مشاور تغذیه مشورت کنی

اره تصمیم گرفتم رژیم بارداری بگیرم

گروه قرمز❤️ وزن 
تو اینترنت هرچی نگاه کردم وحشتناک بود....

من وقتی باردارشدم ۱۰۷ کیلو بودم الانم ۱۰۸ کیلو و ۸۰۰ گرممه 😕تازه مولتی دادن وزن بگیرم نمیگرفتم بچمم هیچ مشولی تاحالا نداشتع ماشالا ازنظر رشدی همه چیش عالی و خیلیم  تکون میخوره وسالمه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
انشالله که به سلامتی میگذرونی اصلااسترس نداشته باش شیرینی جات زیادنخور دعات میکنم 

ممنون عزیزم

سعی کردم تقریبا حذف کنم قندهای ساده رو

گروه قرمز❤️ وزن 
تو اینترنت هرچی نگاه کردم وحشتناک بود....

بابا بیخیال وقتی خدا خودش داده مراقبتونم هست الکی استرس وارد نکن چیزی نشده که حالا

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

ای بابا این استرسو گریه ات ک بدتره دختره خوب

ان شالله توکل بخدا صحیح و سالم بغلش کنی

فقط سعی کن چیزایی بخوری ک خودتو و نینی رو تقویت کنه

مثلا قارچ جوجه چنجه اینا عالین هم نینی وزن میگیره هم خودت وزنگیری نمیکنی الکی

من وقتی باردارشدم ۱۰۷ کیلو بودم الانم ۱۰۸ کیلو و ۸۰۰ گرممه 😕تازه مولتی دادن وزن بگیرم نمیگرفتم بچمم ...

چیکار کردی شما که وزنت ثابت موند؟ من هفته نهم داره وزنم میره بالا

گروه قرمز❤️ وزن 
من وقتی باردارشدم ۱۰۷ کیلو بودم الانم ۱۰۸ کیلو و ۸۰۰ گرممه 😕تازه مولتی دادن وزن بگیرم نمیگرفتم بچمم ...

یعنی تاالان فقط۲ کیلواضافه کردی؟ چطوررری؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
ای بابا این استرسو گریه ات ک بدتره دختره خوب ان شالله توکل بخدا صحیح و سالم بغلش کنی فقط سعی کن چی ...

خودمم میگم استرس بدتره ولی دست خودم نیست گاهی

گروه قرمز❤️ وزن 
چیکار کردی شما که وزنت ثابت موند؟ من هفته نهم داره وزنم میره بالا

من مثل همیشه غذا میخوردم مشاورتغزیه بهداشت رفتم گفت چیزای مغزی بخور ن مقوی مقوی چاقت میکنه بم گفتن روزی ۳ لیوان سبزی دوتا کاسه ماست دولیوان شیر یه لیوان دوغ بخور قندیجات مصنوعی مصرف نکن نمکم مصرف نکن زیاد تحرک داشته باش توخونه همش درازکش نباش تازه من ویارم نداشتم ک بگم حال بدی داشتم وزن نگرفتم فقط چیزای سالم به اندازه خوردم این نبود ک هی بخورم بخورم میگن حاملم ن اینجوری نیست میوه و شیر خیلی خیلی مصرف میکنم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
ایشالا شما هم به زودی باردار بشی به نظرم برو سراغ طب اسلامی من به نظر خودم به خاطر اصلاح مزاج و دا ...

چندوقت اقدام بودی؟شوهرتون سالم بود؟؟؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
یعنی تاالان فقط۲ کیلواضافه کردی؟ چطوررری؟

هفته ۱۴ ک بودم ۱ کیلو و ۶۰۰ کم کرده بودم بعدش ۱۸ فقط ۲۰۰ گرم اضاف کرده بودم بعدش هفته پیش ۲ کیلو ونیم اضاف کرده بودم ازالانم مواظب خوراکم هستم قبلا هرروز صبح بستنی میخوردم هوس داشتم

من مثل همیشه غذا میخوردم مشاورتغزیه بهداشت رفتم گفت چیزای مغزی بخور ن مقوی مقوی چاقت میکنه بم گفتن ر ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

ایشالا به سلامتی زایمان کنی

گروه قرمز❤️ وزن