ببین من مشکل قلبی داشتم چند سال پیش که ابلیشن کردم . باور کن اصلا هیچ علائمی نداشتم ولی تو اکو و نوار قلب و هولتر مشخص شد . نوار قلب و اکو اشتباه نمیکنن . قلبت سالمه و مشکلت عصبی هست دوست عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم خیلی میترسم تنکی نفس تپش قلب درد زیر سینه چپولی اکو میگه سالمع فقط تپش که پرانول دادبازم می ...
اگه قلبت ضعیفه یه مدت بجای چای سیاه ، برگ به دم کن بخور
کمپوت سیب و به بپز بدون شکر بخور ببین چطور تقویت گیشه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بعضی درد ها واقعا قلبی نیست، بعضی از معده است بعضی از استرس بعضی از تنگی نفس و آلودگی هوا. هر درد قفسه سینه ای قلب نیست... همونطور که هر عطسه ای نشونه سرماخوردگی نیست