2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هر چقدر که محتاج احدی نباشی۳۰ ب بالا

خب یعنی همه ی دخترایی که میگن مستقلیم واقعا بالای سی درامد دارن تو ایران؟ 😥

دخترای زیر ۲۵ سال؟

چه قدر عقب موندم که از ۱۸ سالگی دارم کار میکنم ولی هنوز درامدم به استقلال مالی نرسیده 😑 البته همزمان درسم میخونم

خب یعنی همه ی دخترایی که میگن مستقلیم واقعا بالای سی درامد دارن تو ایران؟ 😥 دخترای زیر ۲۵ سال؟ چه ق ...

ندارن گلم..نترس

استقلال مالی فقط کسب درآمد نیس، هوش اقتصادی هم هست که شخص بتونه برنامه بریزه واسه خرجهاش

اون موقع هنوز مستقل نیستی دیگه..استقلال یعنی دخل و خرج رو تنظیم کنی و بدون کمک بقیه برسونی

چی کار کنم مستقل شم ؟

به خدا همه کار کردم دارم روانی میشم

۲۴ سالمه متاهلم . شغل نیمه وقت دارم و معلم حق التدریسم . همزمان درسم دارم میخونم . کارای خونه هم میکنم .

انلاین شاپ زدم در کنار کارم نگرفت یه دو سه تومن بیشتر سود ازش در نمیومد . الان میخوام اموزشگاه نقاشی بزنم که یه کم درامدم ذره ذره بهتر شه

چی کار کنم مستقل شم ؟ به خدا همه کار کردم دارم روانی میشم ۲۴ سالمه متاهلم . شغل نیمه وقت دارم و معلم ...

آخ آخ حق التدریسی جون آدمو میگیرن ولی پول نمیدن..حق داری

ببین اگه بخواهی آموزشگاه بزنی هم باید تحمل داشته باشی و هم بازاریابی خوب تا به درآمد بیفته..

آنلاین شاپت رو نمیشد ادامه بدی؟

راستی زن متاهل تو ایران کلا مستقل حساب میشه دیگه دختر..غصه ات چیه😉

آخ آخ حق التدریسی جون آدمو میگیرن ولی پول نمیدن..حق داریببین اگه بخواهی آموزشگاه بزنی هم باید تحمل د ...

شوهرم ادمه خیلی خوبیه جونشم واسم میده ولی غصه م اینه که در اینده عوض شع چون کلا دو سه ساله میشناسمش و چند ماهه که ازدواج کردیم بعد میبینم اطرافیان میگن بعد از پونزده سال شوهرشون خیانت کرده اذیت کرده و فلان میترسم که نکنه شوهر منم بعد از بیست سال تغییر کنه .

اره دقیقا درامد تدریس خیلی مسخره ست اینم از سر بیکاری میرم البته علاقه ی شدید به تدریس دارم ولی با پول درست نه این وضع اگه ازمون استخدامیا رو ردم نمیکردن دوس داشتم معلمی رو چون استخدام رسمی حداقل یه پولی در میاره .

چون دیگه شغل تو شهرمون نیست یا باید از اول یه سری مهارت دیگه یاد بگیرم یا همینو فعلا بچسبم .

انلاین شاپم خوراکی بود ، خوراکی های مغازه شوهرمو میفروختم که دیگه بیخیال شدم .

هر از گاهی زبان خصوصی درس میدم ، مدرک مربیگری زبان تی تی سی دارم ، مدرک فنی حرفه ای مربیگری نقاشی هم دارم . هر کار دیگه ای بخوام شروع کنم باید یا سرمایه ی زیاد داشته باشم جنس بخرم یا اینکه برم از اول یه کار جدید یاد بگیرم که نمیشه ، من استعدادم تو هنر ، زبان ، تدریس ، درس و علمه . فقط چون علاقه ای به رشته های پزشکی نداشتم و ازمون استخدامی هم قبول نشدم اینه وضعیتم .

بعد دیگرانی که شغل ازاد دارن و نصفه نصفه منم درس نخوندن الان تو سر من کوبیده میشن .زندگیمو با درس خوندن باختم انگار ببین به زبان انگلیسی و اسپانیایی مسلطم ، لیسانس مهندسی دارم و الان دانشجو ارشد زبانم . به همه ی تکنیک های نقاشی مسلطم ، اما نصف یه کارگر افغانی هم نمیتونم پول در بیارم .

شوهرم ادمه خیلی خوبیه جونشم واسم میده ولی غصه م اینه که در اینده عوض شع چون کلا دو سه ساله میشناسمش ...

دمت گرم بابا👌

حق داری ناراحت باشی..تقصیر فرهنگ بدیه که جاافتاده که درآمد یه آرایشگر ده برابر یه معلم و تحصیلات عالیه اس💔

میتونی کارهای مترجمی هم بگیری چون غیرحضوریه هم راحتی..

ایشالا کار آموزشگاهت بگیره ولی میگم باید ثابت قدم باشی..گاهی ۵سال یا بیشتر باید تحمل کنی..اتفاقا من تو آشناها هنرمند خیلی دارم بنده خداها اکثرا همین طورند

دمت گرم بابا👌حق داری ناراحت باشی..تقصیر فرهنگ بدیه که جاافتاده که درآمد یه آرایشگر ده برابر یه معلم ...

قربونت برم مرسی 😘❤☝

خصوصی شاگرد میگیرم بد نیست اون بهتر از حق التدریسه.

اموزشگاه های زبان که درامدشون توپه . ولی به معلم بدبخت هیچی نمیدن .

اره نباید ناامید بشم تا جواب بده ، تو مغزم همینه که کلاس نقاشی بزنم بعد وقتی گرفت کمکم اموزشگاه زبانم بزنم .

کلا معلمی واسه اونی که صاحب مدرسه ست یا صاحب اموزشگاهه خیلی خوبه ولی برای کارکنانش حتی بخور نمیر هم کفاف نمیده . اموزشگاه های نقاشی باز درامدشون کمتر از زبانه ولی خب با سرمایه ی کمتر هم میشه شروع کرد . اموزشگاه های زبان یه جای خیلی بزرگتر نسبت به نقاشی میخواد .