میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4055 عنوان بنظرتون این پسر خسیسه 81 بازدید | 12 پست بچها یدونه کتاب ختم انعام داره روش قیمت گذاشته ۲۵ تومن دنبال مشتریه بفروشتش 😐این همه باهم حرف میزنیم یبار نمیگه بریم کافه ای جایی ( من اصلا اهل کافه نیستم ولی خب اون باید یک تعارف بزنه یا نه) بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️ 1404/09/15 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goliii86 عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 176 خدایی 25 چیه برا چی میخواد ؟خودت به بگو یه بار بگو بیا فردا بریم کافه یا فلان جا ببین عکس العملش چیه ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4055 خودش درمورد کتاب گفت بهت؟ 👺وای یعنی اصلا خرجت نمیکنه؟ اره بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4055 دلخوشیت چیه ازاین رابطه؟ تنهام احساس کمبود و تنهایی دارم اینطوری چت میکنم باهاش سرگرم میشم کمی بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4055 شاید روش نمیشه 🤔چند وقته آشنا شدید ؟ نبابا سفتهتازه اس بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4055 ۲۵ هزار تومن؟ ارع بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️