2777
2789
عنوان

پدر و مادر

246 بازدید | 25 پست

خيلي دلم واسشون تنگ شده كاش ميتونستم يبار ديگه ببينمشون😔 خيلي خودمو اروم نشون ميدم شايد هيچكس فكرشم نكنه شبا يه يادشون گريه ميكنم😭 

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

العی بمیرم چ حسه بدیه😢😢😢خدارحمتشون کنه نوربه قبرشون بباره😔😔😔

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

عزیزمممم خدا بیامرزشون😔😔

منم  دو ماهه عروسی کردم پدرم تازه فوت شده، روز تولدم رفت. خیلی دردناکه برام فکر میکنم تا آخر عمر زجر میکشم. وقتی که تاریخ تولدمو رو سنگ قبرش میبینم.😔😔😔

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

العی بمیرم چ حسه بدیه😢😢😢خدارحمتشون کنه نوربه قبرشون بباره😔😔😔

خدا نكنه. ممنون

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
٢٧. اره متاهلم

خدا رحمتشون کنه 

خیلی بده من خاله جوونمو از دست دادم بعضی شبا یا حتی تو طول روز یادش میوفتم اشکم درمیاد 

دیگه پدرو مادر آدم که جای خود داره😔😔😔😔😭

عزیزمممم خدا بیامرزشون😔😔 منم  دو ماهه عروسی کردم پدرم تازه فوت شده، روز تولدم رفت. خیلی دردن ...

ممنون عزيزم. خدا پدر شمارم رحمت كنه و سايه مادرتون هميشه بالا سرتون باشه

من چن ساله فوت كردن عروسيمو نديدن😞

ممنون عزيزم. خدا پدر شمارم رحمت كنه و سايه مادرتون هميشه بالا سرتون باشه من چن ساله فوت كردن ع ...

الهی عزیزم. مطمئنا جاشون خیلی خوبه. فقط این دلتنگی لعنتی خیلی سخته😔

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خدا رحمتشون کنه  خیلی بده من خاله جوونمو از دست دادم بعضی شبا یا حتی تو طول روز یادش میوفتم اش ...

ممنون عزيزم. خدا رحمتشون كنه

وقتي يكي فوت ميكنه انگار غم خودم تازه ميشه😔