2777
2789
عنوان

پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 25 پست
عزیزم میشه بپرسم چرا فوت کردن

مريض شدن. اول پدرم فوت شد يك سال نشد مامانم رفت پيشش😔

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم. مطمئنا جاشون خیلی خوبه. فقط این دلتنگی لعنتی خیلی سخته😔

خيلي😭 خدا واسه هيچكي اين روزا رو نياره

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...

امان از سرطان😭😭😭😭😭 دلم خونه. از وقتی نامزدی کردم فهمیدیم بابام سرطان داره. تا اینکه دو ماه بعد عروسیم رفت😭

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

امان از سرطان😭😭😭😭😭 دلم خونه. از وقتی نامزدی کردم فهمیدیم بابام سرطان داره. تا اینکه دو ماه بعد ...

مامان منم سرطان گرفت فقط دوبار شيمي درماني كرد خدا نخواست بيشتر زجر بكشه😭

مامان منم سرطان گرفت فقط دوبار شيمي درماني كرد خدا نخواست بيشتر زجر بكشه😭

الهی بگردم. خدا خوبا رو زود میبره

منم بابام شیمی درمانی میکرد خیلی راحت خودش میرفت انجام میداد برمیگشت. تا اینکه دکتر دارو شیمی درمانیش رو عوض کرد و به بدنش واکنش نشون داد. خون لخته شد تو روده ش و دو ماه بعد رفت😔

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الهی بگردم. خدا خوبا رو زود میبره منم بابام شیمی درمانی میکرد خیلی راحت خودش میرفت انجام میداد برمی ...

خدا رحمتشون كنه😞 😭