2777
2789

بچه ها خونواده شوهرم خیلییی انتظار دارن بعد زایمانم که هنوز سرپا نشدم زائو هستم ناهار شام بیاین،خدااییش حق ندارم بگم پررو هستن؟؟؟؟من مامانم از شهرستان اومده پیشم بخدا همش خودش اشپزی میکنه همه چیزم خودش میخره مایحتاج خونه.....منم میخوام ب شوهرم بگم اگه خواستم بیان غذا از بیرون بگیره چون مامان من که اشپز اونا نیس اومده مواظب من باشه،یک هفته مونده ب زایمانم رسم سیسمونی نداریم اصلا چندبار گفته بیام ببینم ولی غیر مستقیم میگه ناهار شام منم تعارف نکردم از بدجنسی نیستا ولی خوب یعنی درک ندارن....کسی اینجور بوده؟چیکار کردن

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

اره خواهرشوهرای منم اومدن مشکلی نداشتم مامانم پذیرایی کرد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم مامانتو روشن كن سريع نره شروع كنه غذا پختن وقتي بقيه هستن 

اينطوري خودشون ميفهمن بايد كار كنن 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بله مادر شوهر منم همينجوري بود من حالم خيلي بد بود مامانم اومده بود پيشم با خواهرم و شوهرم خودش فهميد نميدونم به مادر شوهرم چي گفت كه ديگه پاشو نذاشت خونه ما مامانم هم رفت خونشون من تنها موندم مجبور شدم برم پيش مامانم تا حالم بهتر بشه 

دعوتشون نکن اصلا

واقعا شوهرت نگاه میکنه مامانت واسه خونتون خرید میکنه؟ 😲

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بزار بیان اما به مامانت بگو اصلاااااا غذا اینا نزاره

ب اشپزخونه هم کتر نداشته باشه

پیش شما بشینه

بعد به خواهر شوهری مادر شوهری کسی بگو فلانی جون تو یخچال همه چیز هست

قربون دستت خودتون زحمت نهارو بکشید

زنی که تازه بچه اش بدنیا اومده میهمونی دادنش چیه طرف باید درک داشته باشه خودشون بیان بپزن والا من دوتا بچه دارم خانواده شوهرم فقط میومدن سر میزدن میگفتن اذیت میشید تازه فامیل های شوهرم هم میومدن مادرشوهرم احازه نمیداد نهار یا شام بیان خونه مون فقط در حد سر زدن

من که رفتم خونه مامانم. باز دوتا پسر عموهاش بازنشون اومدن اونجا ولی شام و نهار نه یه سر. 

اگر خونه خودم بودم میموندن

این یکی رو هم میخوام همینکارو کنم. ۲۰ روز خونه مامان بعدم یه هفته خونه مادر شوهرم که بیان اونجا ببینن تموم شه بره. فکر میکنن محبته والله اخه مرد نامحرم بالا سر زائو چیکار داره. 

کاش شما هم میرفتی شهرستان خونه مامانت

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

بله کل ده روزکه خونه خودم بودم هر روزمهمون داشتم....البته سه تاخوهرشوهردارمهرروزتا شب یکیشون میومدن کارها واشپزی ومهمون داری انجام میدادن نوبتی...مامانم و مادرشوهرفقط به منوبچه رسیدگی میکردن..

چجوری شوهرت اجازه میده مامانت خریدکنه 

بعدهم بداربیان همچنان بشینن ودرودیوارونگاه کنن به مامانت بسپرازجاش بلندنشه سرشوبابچت گرم کنه فقط چایی بیاره درک ندارن بفهمن که حالت خوب نیست

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

یکی از استرس های من برای بچه دار شدن همین بی درکی های خونواده همسرمه😭 همیشه برام سواله که کار درست چیه وقتی تازه زایمان کردی شاید اصلا توان مهمونداری نداشته باشی. مادرهامون هم دور از جونشون خدمتکار نیستن که بیان برای اونا دولا راست شن پذیرایی کنن!