2777
2789
عنوان

کیا بخاطر بچه نداشتن از درون دارن خودشونومیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 64 پست
وای امضاتو دیدم خیلی ناراحت شدم بمیرم برات خدا ایشاالله یه نینی سالم بزاره تو دلت به حق این ماه عز ...

خدا نکنه عزیزم خیلی ممنونم 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
خدا‌شفا بده عزیزم...مگه شما تازه ازدواج نکرده بودین؟

ممنون گلم ❤❤

نه عزیزم من شش سال و نیمه ازدواج کردم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا دیروز به خاطر بچه میسوختم الان یه مشکل بزرگی برام پیش اومده که توان زندگی کردن و ازم گرفته بچه ...

ای وای انشاءالله خیلی زود مشکلت حل بشه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
ای وای انشاءالله خیلی زود مشکلت حل بشه 

ان شالا مشکل شما هم به زودی حل شه و خبر بارداریتو بدی

تا میتونی استغفار بگو خیلی موثره برای بارداری

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
من اونم ن بخاطر حرف مردم فقط واسه اینکه شوهرم خیلی باباشدنو  دوس داره

ادم یکیم داشته باشه خیالش راحته که بچشو دیده 

میدونم اینو بگم شاید منو سرزنش کنید   من ۱۱ هفته حامله بودم که به خاطر بچه بازی و بحثهایی که بین من و شوهرم پیش اومد و بعد قضیه به خانواده ها کشیده شد با هم قهر کردیم و خانواده من گفتن فقط طلاق... بعد هم بچمو سقط کردم. الان دوماهه سقط شده من و شوهرم آشتی کردیم و پیش همیم ولی یادم میفته که خودم بچمو از بین بردم نابود میشم. خیلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چطوری خلاص بشم  

دیروزتواتوبوس بودم....یه معلمی شاگردشو تواتوبوس بعدازچندسال دید  اولین سوالی که پرسیدگفت بچه ند ...

بخدا بعضیا نمیدونن با این سوال چی بسر احساسات طرف میارن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من خودمو نمیخورم چون خودم و شوهرم مشکلی با بچه نداشتن نداریم ولی بقیه جونمو آوردن لب دهنم به خصوص ما ...

منم همینطور قبلا مادر شوهرم میگفت مشکل از منم که بچمون سقط شد حالا که آزمایش دادیم فهمید مشکل شوهرمه میگه اره گفتم پسرم ضعیفه