2777
2789
عنوان

کیا بخاطر بچه نداشتن از درون دارن خودشونومیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 64 پست
ای جان فقط بدون تنها خودت نیستی همسرت هم باهات همدرده....

اره واقعا اونم همش به بچه ها نگاه میکنه همش میگه اگه داشتیم واسش چه کارایی میکردم

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
خدا بهش سلامتی بده عزیزم    

وای امضاتو دیدم خیلی ناراحت شدم

بمیرم برات خدا ایشاالله یه نینی سالم بزاره تو دلت

به حق این ماه عزیز😊😊

تیکر تولد عشقمه فداش بشم الهی😗💞😙😻 من بچه ندارم😉😻😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از درون ک خورده شدم از بیرونم دارم میترکم..همین الان از ی مجلس اومدم انقد همه پرسیدن بچه نداری..چ ...

دیروزتواتوبوس بودم....یه معلمی شاگردشو تواتوبوس بعدازچندسال دید  اولین سوالی که پرسیدگفت بچه نداری  گفت نه  گفت ا وا چرا......من همینطور زل زده بودم توچشم معلمه که اون درسی که خونده واون تدریسی که میکنه فقط بایدتوفرق سر من بخوره

من نمیدونم این افرادو مادرپدرشون چیزی بهشون یادندادن خب حالاکه گنده شدن حداقل باید یکم شعوروشخصیت داشته باشن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بنظر من بچه دار شدن دغدغه نیست پس نباید انقدر اذیت کننده بشه تو زندگی

واسه من شده چون یه سقطم داشتم شده ارزوم

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
من از درون ک خورده شدم از بیرونم دارم میترکم..همین الان از ی مجلس اومدم انقد همه پرسیدن بچه نداری..چ ...

انگار ك هيچ حرفي پيدا نميكنن از ادم بپرسن غير اينكه حامله هستي يا نه😓 دعا كنيم برا همديگه ايشالا خدا به هممون ني ني ناز بده

مثل مادر شوهر من وجاریام انگار ما نمیخوایم یا دست ماست امان از حرف ادما که گاهی حتی ناخواسته نمک میشن روی زخم 

من تا دیروز به خاطر بچه میسوختم الان یه مشکل بزرگی برام پیش اومده که توان زندگی کردن و ازم گرفته بچه هم از یادم رفته  

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
چه غم انگیز...شوهره منم همش از اینکه فلانی تازه ازدواج کرده وبچه دارشده و...صحبت میکنه..دلم میلرزه.. ...

میفهمم خیلی بده 

خدا بهش سلامتی بده عزیزم    

من خودمو نمیخورم چون خودم و شوهرم مشکلی با بچه نداشتن نداریم ولی بقیه جونمو آوردن لب دهنم به خصوص مادرشوهرم و خانواده شوهرم.خسته ام کردن

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
هزار و یک راه براش وجود داره🤷🏼‍♀️

خواهر عزیزم همون رفتن هزار و یک راه و هردفعه ناامید شدن سخته والا 😔 خدا برا هیچ کسی نخواد که تو راه ناباروری بیوفته .‌ هزینه ها کمرشکنه. از طرفی حرف اطرافیان ادمو داغون میکنه