2777
2789
عنوان

کیا بخاطر بچه نداشتن از درون دارن خودشونومیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 64 پست
اره واقعا...یکی هست ک صداش بزنه ماماااان😍😔

انشاءالله قسمته همه ی ما منتظرا بشه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم‌پارسال عمل کرد هنوز نرمال نشده حالا خودمم تنبلی تخمدان گرفتم 

جنسینگ هندی خیلی خوبه واسه ی شوهرت ،ما خوردیم ولی چون شوهرم عمل نکرده تاثیر نداشت ولی یکی از اشناهامون توماه اول باردار شد،واسه خودتم هرروز صبح ناشتا سیاه دونه با عسل  یک  قاشق چای خوری ،سیاه دونرو بجو واسیاب نکن که  سمی  نشه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

[QUOTE=108344930]بخاطر همین میگم هزار و (یک) راه به فرزند خوندگی گرفتن مگه چه اشکالی داره؟ حتما که نباید بچه از خون ...[

فرزند خواندگ هم هزار مشكل داره بعد از كلي دونده گي زماني كه در دادگاه بودم تا اجازه جنين اهدايي بگيرم با يه خانواده اشنا شدك كه بعد چند سال فرزند خونده گرفت يه بچه نوزاد كه بعد چند ماه فهميد بچه مشكل مغزي داره چرا چون مادرش معتاد بود و مي گفت اين موضع در اين مدل بچه ها رايجه چون در خانواده هاي پر تلاطم دوره جنيني رو گذروندن

الهی و ربی من لی غیرک

دوستای گلم من خودم ۷ سال منتطر بودم درکت تون میکنم چقدددددد سخته ادمو داغون میشه اما ناراحت نباشید خدا نزدیکه بهتون خیییییییلی نزدیک و داره میبینه این روزا میگذره خدا ارحم الراحمینه دل بنده شو نمیشکنه دل بسمارید حکمت خدا .....هرکیم پرسید بخندید و بگید هرچا خدا بخاد