2777
2789
ن فر دارم ولی کیکام خوب نمیشه کیک نرمو داغ و خوشمزه میخوام😋

کیک چای فوق العاده نرمه من درست میکنم دستورش رو هم نوشتم برات کاش گوشیم عکس میزاشت حتما عکسشو میزاشتم خودت متوجه بافت نرمش میشدی

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار درست کردم خوشمزه بود ولی من نتونستم خوب درارم چسبید تهش😓

تو فر میزاری یا قابلمه؟ اگه فر میزاری که چرب کن کاغذ روعنی .اگه قابلمه میزاری بگو دقیق بگم چه کنی نچسبه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

اینم تو قابلمه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

پاي سيب

آرد ١٥٠ گرم ( يك ليوان )

پودر قند ١٢٥ گرم ( ليوان خيلي سر خالي)

بكينگ پودر نصف قاشق چايخوري

وانيل يك چهارم قاشق چايخوري

كره ١٠٠ گرم ( بزاريد حتما حتما به دماي محيط برسه)

تخم مرغ دو عدد

سيب زرد  يك عدد

پودر دارچين به ميزان لازم


دستور

اول از فر رو روشن كنيد ١٧٠ درجه تا گرم بشه

بعد سفيده و زرده تخم مرغ رو جدا كنيد

با همزن سفيده ها رو تا جايي بزنيد كه خوب پف كنه و سفيد بشه و وقتي كاسه رو برميگردونيم نريزه

بعد تو يه ظرف ديگه پودر قند رو با كره با همزن خوب مخلوط ميكنيم تا كرم رنگ و سبك بشن حالا زرده ها رو اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم

بعد وانيل رو بهشون اضافه ميكنيم بعد بكينگ پودر رو ميريزيم روي ارد يكبار الك ميكنيم بار دوم اروم اروم الك ميكنيم روي مواد و با همزن با دور كند ميزنيم تا همه اردمون تموم بشه در اين مرحله موادمون يكم سفت هست و سخت هم ميخوره نگران نباشيد

بعد همزن رو كنار ميزاريم

سفيده ها رو يكجا به مواد اضافه ميكنيم و خيلي خيلي اروم در يك جهت با ليسك يا يه قاشق بزرگ دوراني هم ميزنيم ( اروم هم بزنيد كه پفش نخوابه)تا سفيده با مواد مخلوط بشه

بعد يه سيب رو پوست بكنيد حلقه كنيد هسته هاي داخلش رو جدا كنيد

قالب هاي پاي سيب رو داخل سيني فر بزاريد

اول لايه نازكي از مواد رو ته يه قالب بريزيد بعد يك حلقه سيب بزاريد يكم روش دارچين بپاشيد دوباره يكم از مواد بريزيد روش تا سيب رو كامل بپوشونه

سعي كنيد دو سوم قالب بيشتر پر نشه وگرنه مواد داخل فر خيلي پف ميكنه و سر ميره

با اين مواد چهار تا پاي سيب بزرگ به دست مياد كه فوق العاده با كيفيت و خوشمزه و مثل پاي سيب قنادي هاست

بعد بزاريد داخل فر به مدت حدودا نيم ساعت تا چهل و پنج ديقه ( زمان بستگي به فرتون داره )

تو دستور اصلي زده بود بيست ديقه

ولي واسه من حدود ٤٥ ديقه طول كشيد

اخر سر كه تست خلال انجام داديد و كاملا پخته بود سه ديقه گريل رو روشن كنيد كه روش خيلي مختصر طلايي بشه ( خيلي مواظب باشيد كه نسوزه)

وقتي مواد وو داخل قالب ميريزيد شايد يكم سطحش نا منظم باشه و روش صاف نشه

نگران نباشيد موقع پف كردن چاله چوله ها پر ميشن و سطح پاي سيب صاف ميشه

نووووش جان


‏https://t.me/kjhfset

با كانال اشپزي با سايو( مهتاب) همراه باشيد


دستور تصحيح شده پاي سيب :

زمان اضافه كردن زرده رو فراموش كرده بودم

ممنونم از دقت نظر اعضاي كانال❤️❤️😘😘

دستور اقااااا دستوور بدین من اب دهنم را افتادهه

من دو تا دستور قابلمه ای نوشتم برات صفحات قبل رو ببین اصلا نمیچسبه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز