2777
2789
کیک سیب و دارچین

البته تو قابلمه درستش کردم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک قابلمه ای افتضاحه  جایی خوردم خیلی بد بود اگه فر یا توستر داری تو قابلمه نپز

خوب درست نکرده بوده عزیزم.

من یکبار پختم فوق العاده پنبه ای و نرم و خوشمزه شده بود حتما یک بار خودت تست کن 

کیک قابلمه ای افتضاحه  جایی خوردم خیلی بد بود اگه فر یا توستر داری تو قابلمه نپز

بستگی داره به اینکه کی بپزه حیف گوشیم عکس نمیزاره تو سایت وگرنه عکس کیک هایی که درست میکنم رو میزاشتم برات. من تو فر اصلا نمیتونم درست کنم خودم ندارم البته مادرشوهرم داره ولی اونجا هم تو قابلمه میزارم. 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بستگی به این داره طرف بتونه خوب در بیاره .بعصیا تو همون فر هم بد در میارن....من فر هم دارم .اما خیلی وقتا حال ندارم سر گاز میپزم .هییییییییییییییچ فرقی نداره .هییییییچیییییی.

من حتی تولد بچم کلی مهمان تو خونم بود .سر گاز پختم.قلق داره خاهر .نسوزه نچسبه .پف کنه.

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

کیک خیس کاراملی اینم تو قابلمه درست شده

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
کیک چای قابلمه ای مواد لازم👇 ارد دو لیوان_شکریک لیوان اگه پودر کاکایو میخواید بریزید شکر رو یک لی ...

چه جالبه با چای 

باید امتحان کنم دستورشو

اندیشه مدار ...روزگار همین است 

کیک دورنگ کشمشی گردویی اینم تو قابلمه