2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک اسفنجی قابلمه ای

طرز تهیه👈 دو لیوان ارد /یک لیوان شکر/ یک لیوان شیر / سه تا تخم مرغ / یه قاشق چای خوری وانیل /دوقاشق چای خوری بکینگ پودر / نصف لیوان روغن یا کره / تخم مرغ ها رو تو ی ظرف شکسته و یکم با همزن میزنیم بعد شکر و روغن رو اضافه کرده و اونقدر هم میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار بشه بکینگ پودر اضافه میکنیم و ارد رو سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم همراه ارد شیر رو هم کم کم اضافه میکنیم.در اخر هم وانیل رو اضافه میکنیم و قشنگ هم میزنیم تا مایع صاف و یک دستی به دست بیاد گاز رو روشن میکنیم یه شعله پخش کن میزاریم روش.قابلمه رو چرب میکنیم حتی دیواره قابلمه رو مواد میریزیم توش(در نظر بگیرید هر چقد مواد بریزید قابلمه همون اندازه پف میکنه پس قابلمه جا دار رو در نظر بگیرید) دم کنی میزاریدم رو در قابلمه و میزاریمش رو گاز.اول شعله رو یکم زیاد میکنیم قابلمه که گرم شد شعله رو کم میکنیم مثل وقتی که برنج دم میزاریم 45دقیقه اول اصلا درش باز نمیکنیم بعد که درش رو باز کردیم با چنگال تست میکنیم اگه پخته بود تو بشقاب برش میگردونیم و دوباره میندازیمش تو قابلمه تا اون طرفشم یکم طلایی بشه.نوش جان

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
 دستورش ؟

کیک شربتی دوسوم پیمانه شکر ونصف پیمانه آب بزار جوشید توش یک چهارم گلاب بریزو دو قاشق غذا زعفرون آبکرده غلیظ بزار کنار

دوتا تخم مررغ و دوسوم پیمانه شکرو کمی وانیل یه کوجولو گلاب  خوب بزن تا کرمی بشه بعد یک سوم شیر یک سوم پیمانه هم روغن بریز دوقاشق زعفرونم تو این بزن هم بزن یک ویک سوم پیمانه آردو با یه قاشق چای پر بکین پودر الک کن قاطی موادت کن بریز تو تابه رژیمی که از قبل گذاشتی رو گازو گرم شده زیرش شعله پخش کن بزار واشرشم درار بزار نیم ساعت بمونه بعد برش گردون اون یکی روشم یکم سرخ شه برش بزن و شربتو بریز روش بزار خنک شه شربتت هم که خنک شده خیلی عالی میشه

من اونروز درست کردم مهمونم داشتم اول یه تیکه خورد بعد اومد تو آشپزخونه برداشت برد دوباره خورد خیلی خوشش اومده بود

برش انواع متریال از جمله فلز با دستگاه cnc و انجام برش cnc توسط این دستگاه همچنین برش سنگ توسط دستگاه  Cnc سنگ و ایجاد نقوش و حکاکی روی سنگهای مرمر  و گرانیت . ساخت دربهای زیبای منازل و ویلا و اماکن دیگر و ایجاد نقوش روی دربهای فلزی توسط دستگاه پانچ cnc ورق.

دستورشو میشه بگید خوشمزه به نظر میرسه

تونت بزن طرز تهیه کیک کنجدی سایت دونفره

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

کیک سیب و دارچین

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙