2777
2789
تو فر میذارم میچسبه ولی میخوام تو قابلمه تست کنم

تو قابلمه .کفشو چرب کن.نه در حدی که بخایته دیگ بزاری ها .یه زره .در حدیرکه فقط چرب باشه ولی شره نکنه روعن.دیواره هم تا یک سانت اول چرب کن.بیشتر چرب نکن .چون پف کیک میخابه ...کف رو که روعن زدی ارد پاشی کن .و همینطور اون یک سانت ویداره رو .بعد قابلمه رو برگردون به ته قابلمه بزن تا اصافه ارد بریزه.موادکیک رو بریز تو قابلمه.زیرش حتماااااااااااا شعله پخش کن.حرارت خیلیییییی کم .دم کنی حتمااااااا میخاد حتی اگه در قابلمت کیپ کیپ میشه ولی دمکنی میخاد.زیر ۴۵ دقه دم کنی رو بر ندار .معمولا ۴۵ تا یکساعت کیک رو گاز امادست .بستگی به شعله گاز و حجم موادت داره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
کیک چای فوق العاده نرمه من درست میکنم دستورش رو هم نوشتم برات کاش گوشیم عکس میزاشت حتما عکسشو میزاشت ...

من درست کردم خوب نشد نمیخام دیگه امتحانش کنم 

کمکم کنید خوب بپزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستور اقااااا دستوور بدین من اب دهنم را افتادهه

ببین همون دستور کیک اسفنجی دومی که دوستمون داد من بهش یه لیوان هویج رنده شده ریز وچندتاگردوی خردشده اضافه میکنم ودارچین ویه کوچولو گلاب عالی میشه 

[QUOTE=108331119]قلقشو به ماهم یادبده  بو نمیده؟ وای خیلی خاطره م بده انگار تخم مرغ گندیده میخوردم😢😢😢

عزیزم بوی تخم مرغ اصلا ربطی به قابلمه یا فر نداره

شما باید بوی تخم مرغ رو با یه طعم دهنده بسته به نوع کیک بگیرید

مثلا وانیل هل زعفران دارچین گلاب

من هم مایکرو دارم هم فر ولی همه کیکامو با قابلمه درست میکنم چون مطمئنم خراب نمیشه حتی کیک تولد همسرمو با قابلمه درست کردم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

من سابقا بهترین کیک ها رو میپختم جوریکه معروف بود کیک هام

اما الان جالب نمیشه پف نمیکنه 

برام خیللی عجیبه 

چون دیگه خوب پف نمیکنه و روغن هم زیاد مصرف میشه دیگه کم درست میکنم فقط برای مدرسه دخترم درست میکنم روزابی که برنامه کیک و شیر دارن 

به نظرتون ایرادش چیه که دیگه خوب نمیشه؟

اندیشه مدار ...روزگار همین است 
من سابقا بهترین کیک ها رو میپختم جوریکه معروف بود کیک هام اما الان جالب نمیشه پف نمیکنه  برام ...

بیکینگت موندست....یا موادتو زیاد میزنی بعد اینکه ارد ریختی .اصلا دیگه نباید با همزن بزنی ورگنه پف نمیکنه باید بعد اصافه کردن ارد با لیسک بزنی......اگه زرده و سفیده تخم مرغ تو دستورت نوشته جدا باید باشه.موقعی که زرده داری میزنی زمانش خیلیییی مهمه.باید اونقد بزنی که کرم رنگو کشدار بشه حتما.اصلا نباید موقع زدن زرده همزنت خاموش بشه.بعدشم بزارش سریع یخچال .موقع نیاز درش بیار....فعلا اینا یادمه.اها .زیر ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان در فر یا دمکنی قابلمه رو برندار ‌شوک بهش میدی .پفش کامل میخابه.

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
شماروی کیکتو چطوری میپزی میدونم کامل پخته میشه 

برای قابلمه نیازی نداره روی کیک پخته بشه.وقتی میگن حتمااااا دمکنی حتی اگه در قابلمه کیپ میشه به همین خاطره .دمکنی حرارت رو نگه میداره بالا .و روی خود کیک یکمی حالت طلایی مییگیره .در صمن سایز قابلمه و مواد مهمه.