2777
2789
عنوان

خیانت خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 48 پست

اگه خیلی صمیمی هستی بهش بگو که یه نفر فهمیده و به من گفته ، ممکنه بره به بقیه هم بگه ، یا کلا از شوهرش طلاق بگیره ،یا اینکه شوهرشه و باید بهش متعهد باشه ،با هر اخلاقی که داره ، نمیگم بسوزه و بسازه ولی بداخلاقی مجوز خیانت نیست ، خیانت هیچ دلیل قابل قبولی نداره،البته این صرفا نظر منه و ممنونم که به نظر همدیگه احترام میزاریم پیشاپیش

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت رو بذار کنار

بگو خاله جون من دوست دارم، اما مردم دارن حرفای بدی پشت سرت میزنن، به گوش من رسیده دیر یا زود به گوش شوهرتم میرسه. این راه زندگی نیست. هم خودت بدبخت میشی هم پسرتو نابود میکنی

عکسش هم همینه؟؟؟؟

فک نکنم مرد ها چند درصدی اونطورین. بیشتریها زن خودشون خوبه ازش راضین مشکل شون اینجاس یا تنوع طلبن زیاده خواهن کنجکاون ودنبال تجربه جدید یا مثلا احساس میکنن زن خ راب واردتره بیشتربهشون خوش میگذره

این مقوله که کارش اشتباه هست رو کار ندارم. ولی میدونم ویه روانشناس هم در موردش صحبت کردکه:اگر زنی سم ...

مرد مرررررردم نباشه زن اجازه نداره خیانت کنه، بره جدا بشه بعد یه مررررررررررردش رو پیدا کنه. پس هر مردیم خیانت کرد لابد زنش زننننننن نبوده!

بعضیا براشون مهم نیست هرزگی کنن، زن و مردم نداره، توجیه هم که زیاده

همسرش هرچقدر هم بد باشه وقتی تشت رسوایی خاله‌ت به صدا دربیاد دیگه کسی نمیگه شوهرش بد بود میگن این حتما از اول اینجوری بوده شوهرش یه چیزی میدونسته بعد همه حق رو میدن به همسرخاله‌ت 

خیانت هیچ توجیهی نداره خاله‌ت اگر تو عذاب بود جدا میشد نه اینکه بره دنبال کثافت کاری 

مستقیم باهاش صحبت کن بگو چندنفر بهم گفتن خاله اگر به گوش همسرت برسه اونوقته که با تمام بدیهاش میشه مظلوم قصه و تو میشی ادم بده 

از حکم خیانت زن متاهل بترسونش...

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
مرد مرررررردم نباشه زن اجازه نداره خیانت کنه، بره جدا بشه بعد یه مررررررررررردش رو پیدا کنه. پس هر م ...

من اینو از روانشناس شنیدم ودور وبر هرکه خیانت کرد دیدم راست میگن مرده سرش تو زندگیش نیس

حالا بعضی خانوما بدترین شوهر عالم وداشته باشن سمت خیانت نمیرن. بعضیا سستن میرن

در قالب یه داستان مشابه که عبرت آموز باشه براشون تعریف کنید و ضمن تعریف مرتب از اینکه اعتبارش زیر سوال رفته، احساس بدتون به اون شخص فرضی و ... بگید تا غیر مستقیم متوجه بشه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

خواهر شوهرمم ی همچین داستانی داشت با این تفاوت ک ۳ تا بچه کوچیک  داره اون طرف هم مغازه داره منو چندبار با خودش برده بود اونجا بهمم گفته بود ک با همن

ولی وقتی ی نفر فهمید ک از قضا از فامیلا شوهرش بود و اومد ب من گفت من بهش گفتم ابجی فلانی فهمیده زندگیتو خراب نکن

باورت نمیشه چ شری ب پا شد ک تو و فلانی واسم حرف دراوردین!!!!!

بیخیال شو این جماعت خوبی بهشون نیومده

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...