2777
2789
عنوان

خیانت خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 48 پست

من شوهرم خیلی برام کم گذاشته.از همه لحاظ ک بگین... فقط دست ب زن نداره همین البته شاید چون اهل کل کل نیستم اونم نمیزنه....

اما هیچوقت خیانت تو ذهنم خطور نکرده.

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مقوله که کارش اشتباه هست رو کار ندارم. ولی میدونم ویه روانشناس هم در موردش صحبت کردکه:اگر زنی سم ...

بیخود اسم کثافت کاری‌رو آسیب روحی سیراب نشدن نزارید 

نظرتون درمورد مردا هم همینه یا نه؟!😏😏

بیخود به اسم فلان دکتر گفت فلان روانشناس و روانپزشک گفته، خیانت عادی سازی نکنید...

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خودم به این فک کردم که با یه شماره دیگه بهش زنگ بزنم اما صدام رو میشناسه

رابطه جن سی داره ینی؟؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خب من میترسم بهش بگم انکار کنه و داد وبیداد رابندازه

عیب نداره اگر حتی اینکارو هم بکنه گوشی دستش میاد 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
آره

وااای دروووغ😖😖😖

حتما بهش بگو  جدا از ترس شوهرش  گناه داره  زنا  یا خدا بگو یکی ببینتت  اعدام میشی وای خدایا

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)