2777
2789
عنوان

چه کار کنم بیاد منت کشی؟/:

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدترازتوبودم عزیزم.نه سراین موضوع سرهمه مشکلاتی که داشتیم یامن بزرگشون میکردم.کم کم تمرین کنی میت ...

سعیمو میکنم دیگه زیاد بهش اهمیت ندم ، خودمم حس میکنم داره از اونورش میوفته

باور کن دلم نمیخواد ببینمش فعلا انقد ک دل چرکینم ازش 

وای خیلی حوصله داری.بذار اینقدر نگاه کن چشماش دربیاد

اگه دوسش نداشتم برام مهم نبود ، بدبختی اینه دوسش دارم خیلی مراعاتشو میکنم همونقدم توقع رعایت دارم اما اون انگار ن انگار 

اگه دوسش نداشتم برام مهم نبود ، بدبختی اینه دوسش دارم خیلی مراعاتشو میکنم همونقدم توقع رعایت دارم ام ...

خوب زندگی اینقدر بالا و پایین داره که دوست داشتنو دیگه به این چیزا نمیبینی.اینا فقط حساس بودنه.بعدشم مدل مردا همینه کلا توقع دارن زن مراعات کنه و اونا آزاد باشن.کارشون اشتباهه ولی فقط شوهر تو این نیست

سعیمو میکنم دیگه زیاد بهش اهمیت ندم ، خودمم حس میکنم داره از اونورش میوفته باور کن دلم نمیخواد ببین ...

توزیادبهش توجه نکن ببین اون میادسمتت.نه اینکه بهش محبت نکنیا.محبت کن ولی تواینجورمواردگیرنده اصلا.

توزیادبهش توجه نکن ببین اون میادسمتت.نه اینکه بهش محبت نکنیا.محبت کن ولی تواینجورمواردگیرنده اصلا.

وای دعا کن برام ، اگه پیشم بود تا الان با بالشی چیزی خفش کرده بودم

به این نتیجه رسیدم که منم رفتار خودشو بکنم بلکه خجالت بکشه یا حداقل ی تلنگری بهش بخوره

نه اینکاردرست نیس چون اونموقع آتومیدی دستش که متهمت کنه.اگه خواستی بهش بگوبگودوس داری منم مردای دیگه روحتی بی منظورنگاه کنم؟اگه این رفتارومیپسندی منم انجام بدم

نه اینکاردرست نیس چون اونموقع آتومیدی دستش که متهمت کنه.اگه خواستی بهش بگوبگودوس داری منم مردای دیگه ...

تو چقد خوب حرف میزنی 

اصلا نمیدونم وقتی حرف زدیم چی بگم بهش ... خیلی کمک میکنه کامنتات

وای دعا کن برام ، اگه پیشم بود تا الان با بالشی چیزی خفش کرده بودم

😅😅😅میدونم دقیقا چه احساسی داری.حتمادعات میکنم عزبزم همیشه خوشبخت باشین.به قول دوستمون همه مردااینن.همیشه یادت باشه واسه درس کردن چیزی اول بایدخودمونوتغییربدیم.

😅😅😅میدونم دقیقا چه احساسی داری.حتمادعات میکنم عزبزم همیشه خوشبخت باشین.به قول دوستمون همه مردااین ...

یه وقتایی فکر میکنم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردیم ، از وقتی ازدواج کردیم همه اون شیرینیای دوره دوستی و شور و عشق و هیجان تبدیل شده به حرص و غصه ی وام و خونه و .....اینم از این نگا کردنش ک حس کردم هرچی براش خانومی کردم و به پاش موندم همش الکی بوده 

دلم شکست

تو چقد خوب حرف میزنی  اصلا نمیدونم وقتی حرف زدیم چی بگم بهش ... خیلی کمک میکنه کامنتات

لطف داری عزیزم من فقط تجربیاتمودارم بهت میگم تواین چندساله.چون همه ایناروتجربه کردم.حتی تاجایی انقد زیادبهش گیردادم داشت زندگیمون خراب میشد.احساس میکردم دیگه ارزشی ندارم براش دوسم نداره