2777
2789
عنوان

چه کار کنم بیاد منت کشی؟/:

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست
نخیر عزیزم منظور دار یعنی اینکه طرف با نگاهش نخ میده ولی یهو میبینی یکی رد میشه انقد زیباس ناخوداگاه ...

اخه منم خوبم خوشگلم هیکلم خوبه اما نمیذاره لباس مورد علاقمو رنگ مورد علاقمو و .... رو بپوشم چون بقیه نگاهم میکنن ، دیشب بهش گفتم رعایت کردن فقط واسه من خوبه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اونیکه حرص میخوره فعلا فقط منم ، شاید بهتره بی تفاوت باشم  البته اگه بشه

آخه اگه بی تفاوت نباشی خودت فقط اذیت میشی.من خودم تودوران عقدانقدحساس بودم سراین چیزاخیلی گیرمیدادم حتی بیمنظورم نگاه میکرومیگفتم چرانگاه کردی ولی بعددیدم انگارارزش خودموپایین آوردم بااینکارم.الان اصلا برام مهم نیس الان یه موقع خودش الکی هم شده برام تعریف میکنه فلان دختراینوگفت بیرون بهم ببینه من چی میگم منم فقط میخندم.

یعنی بگم هیزه کع هیزه وای نمیتونم من خیلی غصه میخورم 😞

نه بابا قلبتو صاف کن چه هیزی یه بار بهش بگو جلوی من نگاه میکنی به خانم اون خانم باخودش فکر میکنه تو منو دوست نداری ومن جلوی اون خرد میشم

آخه اگه بی تفاوت نباشی خودت فقط اذیت میشی.من خودم تودوران عقدانقدحساس بودم سراین چیزاخیلی گیرمیدادم ...

چه جوری تونستی به این ارامش درونیه برسی ؟ من خیلی متلاطمم

نه بابا قلبتو صاف کن چه هیزی یه بار بهش بگو جلوی من نگاه میکنی به خانم اون خانم باخودش فکر میکنه تو ...

اینم قشنگه ، حالا اگه اومد واسه آشتی بهش میگم 

کاش یه راهی باشه این عادتشو از سرش دربیارم

مردا اکثرا همینن کاری نمیشه کرد بعضی وقتا باید ندید گرفت چون توی عقدی و تازه عروسی حساس تری در عوض بیشتر به خودت برس تا چشاش در یاد  

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
اخه منم خوبم خوشگلم هیکلم خوبه اما نمیذاره لباس مورد علاقمو رنگ مورد علاقمو و .... رو بپوشم چون بقیه ...

میدونم عزیزم سخته منم شرایط تورو دارم ولی به نگاه کردنش حساس نیستم اونقدر من به خواهرزادش حساسم که 20 سالشه دختره وادایمه نامزدمو ماچ و بغلو بوس میکنه و میچلونش من بدم میاد بدجور بوس میکنه اینم منو عذاب مید6 مثل تو که تو تلاطمی

وقتی سراینچیزا گیرمیدی بدترمیشن.میدونم سخته هامن خودم خیلی حرص میخوردم ولی وقتی بی تفاوتی اون بیشترح ...

خدا کنه اینطوری بشه 

تصمیم گرفتم یه بار تو همون موقعیت منتهی برعکس قرارش بدم بعد بگم بی منظور بود ... آخ ک چقد دلم خنک میشه

مردا اکثرا همینن کاری نمیشه کرد بعضی وقتا باید ندید گرفت چون توی عقدی و تازه عروسی حساس تری در عوض ب ...

دیروز رفتیم لباس بخریم یه بارون زرد خوشگل انتخاب کردم گفت نــــه این ب درد زن متاهل نمیخورهههه نگات میکنن و ... همین چیزا بیشتر ادمو حرص میده ک اگه بده واسه توام نگا کردن ب بقیه بده

میدونم عزیزم سخته منم شرایط تورو دارم ولی به نگاه کردنش حساس نیستم اونقدر من به خواهرزادش حساسم که 2 ...

وای خدا صبر بده بهت ، شب عقد زنداییش اومد شلپ شلپ بوسش کرد بعد با من دستم نداد ، انقد حرص خوردم ک نگو

چه جوری تونستی به این ارامش درونیه برسی ؟ من خیلی متلاطمم

من بدترازتوبودم عزیزم.نه سراین موضوع سرهمه مشکلاتی که داشتیم یامن بزرگشون میکردم.کم کم تمرین کنی میتونی.من خیلی روزاموخراب کردم حرص خوردم.بخدااگه بی تفاوت باشی خودش میادسمت تو.برای مرداوقتی زیادبه اهمیت میدی وگیرمیدی ازت دورمیشن.