2777
2789

ما چهارتا خواهریم همش پیش اون یکی غیبت اون یکی رو میکنه خیلی پشت سرمون حرف میزنه دوس نداره خونش بریم چیزی بخوریم خب منو بچهام دلمون تنگ میشه بخدا خیلی ناراحتم چرا اینحوری میکنه اخه مگه من بچش نیستم 😔😔😔😔😔

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

خسیسه؟ خوراکیتونو ببرید

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه خواهر منی. مام چهار تا خواهریم  مامانم فتنه کن و دو به هم زن  اصلا با هم صمیمی نیستی ...

حالا مامانبزرگ من ام الفتنه

هرکدوم از بچه هاش که یه مشکلی دارن به کمک خاله کوچیکم از دور خانواده خارجشون میکنه

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄

مامان من میزنه فشم میده ایشاالله عروسیت نشه سیاه بخت بشی ـهه مامان 

بهشت زیرپای مادر کدوم مادر که جز بدخلقی کتک چیزی ندیدم

خدایا هزاربارتورشکر بخاطر اتفاقای خوبی که قرار برام بیوفته.... 
حالا مامانبزرگ من ام الفتنه هرکدوم از بچه هاش که یه مشکلی دارن به کمک خاله کوچیکم از دور خانواده خا ...

مادرم به شدت خسیس و حسود و دو به هم زنه

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

دقیقا ما هم 4 تا خواهریم با هم مشکل داریم بس که مامانم جلو این یکی کلاس اون یکی رو میذاره و از اون یکی بد میگه  و .. .

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...

وای  من مادرشوهرم خانوادش اینجورین  چهار تا خواهرن تو یه خونه باهم باشن تیم میشن مادرشون گاهی تو یه تیم گاهی هم تو یه تیم دیگه همه مثل زامبی میوفتن به جون هم  مادر شوهر منم الان با بچع هاش همین طور خدا صبرت فقط

من جمعه ای خانواده شوهرم اومدن قبلش رفتم گفتم شما هم بیایین بزار ب بابا بگم گفت ن لازم نکرده ب باباتم چیزی نگو ک مهمون داری ما نمیاییم این حرفا رو خیلی بد گفت بعد اونروز ابجی بزرگم زنگ زد گفت خونه ای بیام گفتم اره بیا مادرشوهرم اینا هم هس گفتش ن مزاحمدنمیشیم میرم خوته بابا اینا گفتم باشه دم غروب با شوهرش اومدن یسر بعد رفتن من شنبه رفتم مغازه داداشم همونجوری رفتم مامانم بابد اخلاقی گفت غذا چی دادی بهشون گفتم زرشک پلو با مرغ گفت نمیتونستی یه قابلمه بیاری برامون بعد گفتم ن چکاریه خب منکه گفتم بیایین خودتون گفتین نمیایم گفت بهرحال بااااااید میفرستادی حالا من کارم اشتباهه یا مامانم 

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍