2777
2789
عنوان

شما هم مادرتون مثل مامان من هست😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جمعه ای خانواده شوهرم اومدن قبلش رفتم گفتم شما هم بیایین بزار ب بابا بگم گفت ن لازم نکرده ب بابات ...

مامانت درست نخواهد شد

فقط پیشنهادم اینه که احترام کن و کاری که فکر میکنی درسته انجام بده

اگر ناراحتم میشن بشن

مهم نیست

من جمعه ای خانواده شوهرم اومدن قبلش رفتم گفتم شما هم بیایین بزار ب بابا بگم گفت ن لازم نکرده ب بابات ...

قدیما مادرا قابلمه میفرستادن خونه بچه هاشون حواسشون به گوشت و مرغ یخچال بچه هاشون بود.جدیدن مث اینکه بر عکس شده😐

دقیقا ما هم 4 تا خواهریم با هم مشکل داریم بس که مامانم جلو این یکی کلاس اون یکی رو میذاره و از اون ی ...

جلوی بقیه ابجیام میگه این لیاقت شوهرش رو نداره حیف اون ک اومده اینو گرفته حیف

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍
قدیما مادرا قابلمه میفرستادن خونه بچه هاشون حواسشون به گوشت و مرغ یخچال بچه هاشون بود.جدیدن مث اینکه ...

خیلی از شوهرم خجالت میکشم اصلا دوست ندارع بریم شوهرم همش میگه بریم بهشون سر بزنیم من هی میپیچونم

نکنه خواهر منی. مام چهار تا خواهریم  مامانم فتنه کن و دو به هم زن  اصلا با هم صمیمی نیستی ...

نکنه منم خواهر سوم شما و استارتر

ولی مامانم خسیس نیست

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

خوش به حالتون که مامان تون دو بهم زنه٬ ای کاش مامان من هم بد بود. انقدر دلم براش اتیش نمی گرفتم مامانم یک فرشته که هیچ کی نداره و ندیده حالا هم سرطان داره و دکتر ها جوابش کردن 

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
نکنه خواهر منی. مام چهار تا خواهریم  مامانم فتنه کن و دو به هم زن  اصلا با هم صمیمی نیستی ...

وقتی ام ک با شوهرامون دعوامون میشه مهربون میشه تا خرف بکشه ازمون ک بوقتش بزنه تو سرمون یبار نزدیک بود کارم ب طلاق بکشه از دستش

با نهار یا شامتون برید ما هم همین جوری میریم خونه مادربزرگم

زشته بخدا جلوی شوهرم وقتی میوه میبریم ب بابام نمیده همرو قایم میکنه چون رابطش خوب نیس باهاش هی بهش فحش میده غذای درست و حسابی بهش نمیده

من ۱ ساله مامانمو از دست دادم. هنوز عادت نکردم. هنوزم حرف و یادش میشه میزنم زیر گریه. دلم پر کشیده برا همون غرولندا و همون اختلافا دلم پرکشیده برا بغلش برا همون ماچ زوری که وقتی ناراحتش میکردم میرفتم با زور میبوسیدمش.مادر ستون خانواده ست.مثل یه کوهی بود.حیفه بخدا. دور از جون تو موقعیت من که برسید دیگه هیچ راه برگشتی نیست.

[QUOTE=108250555]خیلی از شوهرم خجالت میکشم اصلا دوست ندارع بریم شوهرم همش میگه بریم بهشون سر بزنیم من هی میپیچونم[/QUOTE

خوب فقط در حد سر زدن برو.یه چایی که میزاره جلوتون دیگه.

[QUOTE=108250765]خوش به حالتون که مامان تون دو بهم زنه٬ ای کاش مامان من هم بد بود. انقدر دلم براش اتیش نمی گرفتم ماما 

قدرشو بدون ایشالا زودتر خوبشه

[QUOTE=108250555]خیلی از شوهرم خجالت میکشم اصلا دوست ندارع بریم شوهرم همش میگه بریم بهشون سر بزنیم م ...

اونم دوست نداره اصلا دوست نداره با بابامون حرف بزنیم 

خوش به حالتون که مامان تون دو بهم زنه٬ ای کاش مامان من هم بد بود. انقدر دلم براش اتیش نمی گرفتم مامانم یک فرشته که هیچ کی نداره و ندیده حالا هم سرطان داره و دکتر ها جوابش کردن  هیچ وقت این جوری که شما می گید نبوده هر چی دارم از وجود مادرمه

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید