2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تقسیم وظایف انجام بشه ...نمیشه یکی بشوره و بسابه و یکی درس بخونه و کار کنه و پیشرفت کنه ..تو زندگی باید بهم کمک کنیم که باهم پیشرفت کنیم ...به نظر من شما از اول کل مسئولیت رو پذیرفتید و عادت شده

دانشجو هست

دانشجو مگه هروز درس میخونه آخه انگار ما دانشجو نبودیم😂به نظرم انقد خودتو با بچه ها درگیر کردی اونقدری که باید به همسرت محبت نمیکنی که اونم شوق و ذوق داشته باشه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
باید تقسیم وظایف انجام بشه ...نمیشه یکی بشوره و بسابه و یکی درس بخونه و کار کنه و پیشرفت کنه ..تو زن ...

تا قبول شد و رفت دانشگاه اینقدر سختی کشیدم، تو سقط، بارداریم، بعدشم که بچه دنیا اومد او ترم دوم بود و مشغول بود

من تو این دو سال هیچوقت هیچوقت نگفتم چرا میمونی، به خدا نگفتم، حتی گاهی تشویقش میکردم میگفتم اشکال نداره بمون و بخون

ولی من هم باید از لحاظ عاطفی ساپورت بشم تا بتونم ادامه بدم

دانشجو مگه هروز درس میخونه آخه انگار ما دانشجو نبودیم😂به نظرم انقد خودتو با بچه ها درگیر کردی اونقد ...

خیلی تلاش کردم تعادل حفظ بشه ولی خودم رفتم حاشیه

برعکسه، توجه شوهرم به بچه ها بیشتره

خیلی تلاش کردم تعادل حفظ بشه ولی خودم رفتم حاشیه برعکسه، توجه شوهرم به بچه ها بیشتره

حاضر نمیشه باهم برید پیش مشاور؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اصلا قبول نداره که شاااااید کم کاری کنه میگه دنبال بهانه ای، میخای دعوا راه بندازی

بهش بگو چرا قبول نداری؟ دندونت درد میگیره نمیری دندون پزشکی؟یه سرما خوردگی میخوری نمیری دکتر؟ اونم دکتره دیگه این همه سال یه چیزی خونده اونجا نشسته. یعنی زندگیمون به اندازه یه دندون خرابم ارزش نداره؟ که اونو درمان میکنی ولی واسه زندگیمون حاضر نیستی قدم برداری؟ چطور هرکی رفته جواب گرفته فقط ما جواب نمیگیریم؟ 

بعدشم از یه راه دیگه وارد شو بگو میدونم منم خیلی ایراد دارم بریم منم ایراد امو برطرف کنم توام از من راضی باشی اگه زیاد دعوا راه میندازم بریم ریششو پیدا کنیم که مساله رو حل کنیم. 

خودتو هیچوقت بی عیب نشون نده. بگو جفتمون باهم باید تلاش کنیم.