2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم

221 بازدید | 25 پست

بارها در مورد مسائل این چنینی تاپیک زدم

شوهرم با وجودی که خیلی مهربون و خانواده دار و با مسئولیته ولی خیلی انتظارا دارم که برآورده نمیشه

نمیدونم‌ من انتظاراتم زیادیه یا....

دو تا بچه دارم، خیلی خیلی شلوغن و پرتحرک، شوهرم تا ساعت دو سرکاره، بعد میمونه سرکار، درسشو میخونه تا نزدیکای غروب، گاهی مهمون برام میاد، این بچه ها هم بریز بپاش زیاد دارن، تا وقتی بخاد بیاد یه احوالی ازم نمیگیره، یه تماس یه پیام

امروز که اومد حرف زدم دعوامون شد

😥🤔شوهرا شیته پل شدن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

حق داری

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اينجا كه گفتى ميشه گفت شوهرت يه آدم خودخواهى هست!بچه ها فقط برا تو نيست كه😐اينكه ميمونه و تا غروب درس ميخونه غيرقابل قبوله

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

درس چی میخونه هروز هروز؟

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

این بحثا اصلا جواب نمیده فقط باعث دعوا میشه چون مردا خودشونو محق میدونن چون کار میکنن و زحمت میکشن دیگه وقتی برای رمانتیک بازی ندارن آخرشم میگن همین که برای این زندگی جون میکنم یعنی دوست دارم دیگه کفتن نداره زنک زدن نداره

این بحثا اصلا جواب نمیده فقط باعث دعوا میشه چون مردا خودشونو محق میدونن چون کار میکنن و زحمت میکشن د ...

من هیچی کم نمیذارم

همیشه همه چی مرتب

از غذا و خونه و اتو لباس و بازی با بچه ها

حتی شورتاشو هم مرتب تا میزنم دونه دونه میذارم تو کمد

پس نیاز عاطفی من چی میشه