2777
2789
عنوان

سردرگمــی و کلافگی

230 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من غیر از اینجا و شماها کسی رو ندارم که باهاش دردو دل کنم 

خیلی تنهام خیلی

دو ساله اقدام کردم حامله نشدم کیست خونی دارم

از اینورم هیچکدوم از خانواده شوهرم منو نمیخوان و باهام بدن حتی سلامم نمیکنن و به پسرشون میگن کاش اینو نمیگرفتیم چون حراف نیستم و سرم تو لاک خودمه

خیلی فشار رومه بعضی وقتا انقدر که گریه میکنم از حال میرم نه غذایی میخورم نه اشتهایی به چیزی دارم بعد مادرشوهرم میگه خوبه نمیخوری و انقدر چاقی هرچی ام که میشه زنگ میزنن به خانوادم جلسه میزارن مثلا اگه مریض باشم خودشون نیان عیب نداره ولی من نتونم برم میگن عمدا نیومد به خانوادم میگن دارم دق میکنم از غصه خیلی سنم کمه واسه این مشکلات همشتو خونم جایی ندارم که برم کلاس و ایناهم دوره ازم میترسم شوهرم واقعا منو نخواد دیگه

عزیز دلم چند سالته ؟ پیگیر باردار شدنت شدی؟ امید داشته باش شوهرت چی دوستت داره؟

۲۰سالمه اره پیگیرم میگن باید عمل کنم جلو لوله هامو گرفته کیسته شوهرم خیلی دوسم داشت الانم داره ولی بعضی وقتا میگه خستم شد از این زندگی یه مدته یکم بی تفاوت شده نسبت به من بیشتر سمت مادرو خواهرشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس که هی بهمون گفتن هروقت رفتی خونه شوهرت اینکارو کن اونکارو کن فکر کردیم شوهر غول چراغ جادوئه

متاسفانه ازدواج تو سن کم اینطوریه اشکال نداره سیاست داشته باش با سیاست شوهرتو بکش طرف خودت

متاسفانه ازدواج تو سن کم اینطوریه اشکال نداره سیاست داشته باش با سیاست شوهرتو بکش طرف خودت

چکار کنم یعنی 

من خیلی ساده ام دلم واسه همه زود میسوزه باهمه خوبم کینه ای نیستم خیلی ازم سواستفاده میشه حتی شوهرم میدونه اگه قهر کنه من میرم سمتش😭

حالا چرا نمیخوانت؟ مگه خودشون نیومدن خواستگاری ؟ نمیخوانت جهنم،تو هم بیتفاوت باش ،گفتن چاقی بگو شوهرم تپل دوس داره با لبخند،گریه میکنی که چی؟ اونا همینو میخوان،شاد باش تا چشمشون دراد

چکار کنم یعنی  من خیلی ساده ام دلم واسه همه زود میسوزه باهمه خوبم کینه ای نیستم خیلی ازم سواست ...

اشتباه میکنی دیگه خودتو بگیر واسشون با شوهرت قهر میکنی نرو طرفش من هیچوقت نرفتم طرف شوهرم الان بحثی بشه به ساعت نرسیده میا از دلم درمیاره حتی گل میخره گاهی

حالا چرا نمیخوانت؟ مگه خودشون نیومدن خواستگاری ؟ نمیخوانت جهنم،تو هم بیتفاوت باش ،گفتن چاقی بگو شوهر ...

مادرشوهرم دیوونمون کرد انقدر رفت و اومد بخدا تا عقد کردم اخلاقشون عوض شد

حق با توئه باید تغییر کنم دارم خودمو از بین میبرم

هرچی خودتو وابسته تر نشون بدی ب شوهرت بدتره مردها همشون از زن وابسته بدشون میا سعی کن غر هم نزنی تو خونه عشقولانه باش تا جایی ک راه داره دعوا نکن اصلا با دعوا و قهر هیچی درست نمیشه فقط زبون خوش و سعی کن آشپیزتم خوب کنی مردها ب شکم اهمیت میدن 

عزیزم غصه خوردن و گریه کردن نداره که

همه زندگي ها بالا پايين داره ولي تو قوي باش به خودت برس شاد باش حرفهاي قوم شوهرت هم به يه ورت باشه تجربه ثابت كرده هرطور باشي باز مردم حرف براي گفتن دارن انقد غصه بخوري خداي ناكرده مريض ميشي به خدا زندگي دو روز ارزش غصه خوردن نداره 🥰 تو سعي كن در حد اعتدال باهاشون خوب باشي و در برخورد با شهرت و خانوادش با سياست باش

❤️خدایا شکرت❤️