2777
2789
عنوان

بچه ام رو دیشب زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 21 پست

آهان الان دیدم گفتی سه و نیم. مثل اینکه واقعا این دوران خیلی سخته منم احساس می کنم هیچ دوره ای از بچه داریم به سختی الان نبوده

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان الان دیدم گفتی سه و نیم. مثل اینکه واقعا این دوران خیلی سخته منم احساس می کنم هیچ دوره ای از بچ ...

نه والا الان یعنی بهتر شده تاززه شیشه رو گرفتم شب بیداری هام تموم شد...اینکه شوهر ادم قدر زحمتت رو ندونه و یه دعوا رو رو سر ادم خداب کنه برا بچه اون بیشتر ادم رو از پا در میاره

عزیزم کاملا حق با شما بوده به حرف منفی کاربرا واکنش نشون ندین چون هیچ کس دلسوزتر از مادر برای بچش نیس

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
گاهی وقتا لازمه کتک اصلا عذاب وجدان نداشته باش بچه نباید لوس بشه ولش کن درس میشه

الان شوهرم۲روزه قهره...چنان دادی زد که صداش تا ۲تا خونه رفت...منم قهر کردم تا ببینم چرا بعد از تولد بچه فقط در نظرش بچه است...خیلی ازش ناراحتم